Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Celule de afumare pentru unități de procesare mici și medii

Autor: Mircea Demeterjoi, 25 ianuarie, 2018

Produsele din carne, afumate, sunt un deliciu pentru orice consumator dar și un motor de creștere al afacerii pentru procesatori. În această ediție, pentru exemplificare, am ca exemplificare câteva celule de afumare destinate procesatorilor mici și medii.

 

Celulă verticală de afumare Weston 30

 

Weston 30 este un produs pentru oricine caută să facă produse afumate reci, cu afumare lentă.

 

Caracteristici:

 

  • Sistem complet de alimentare cu propan
  • 9000 BTU/oră
  • Dispune de cleme pentru a menține corpul etanșat strâns
  • Poate fi folosit oriunde în exterior, nu este nevoie de o sursă de energie electrică!
  • Încălzitor rotativ pentru pornire ușoară
  • 3 amortizoare ajustabile pentru menținerea temperaturii interne și a calității fumului
  • Ecartamentul extern de temperatură afișează cu exactitate temperatura internă
  • Ușă din oțel
  • Mânere de transport
  • Carcasă din oțel cu acoperire neagră, complet sudat, cu gabarit greu
  • Tavă mare cu apă din porțelan
  • Cutie pentru afumare
  • Greutate: 30 kg.
  • Unitatea de este prevăzută cu trei rafturi 14 ½ x 14 ½ detașabile, cromate

 

Celulă de afumare mobilă Weston 36

 

Echipamentul este ideal pentru amplasarea în diferite spații, oferind opțiunea de a  închide produsele etanș sau de a le plasa pe un suport.

 

Caracteristici:

 

  • Sistem complet de alimentare cu propan
  • 10.000 BTU / oră
  • Peste 5,5 mp de spatiu pentru afumat; trei rafturi
  • Dispune de cleme pentru a menține corpul etanșat
  • Poate fi folosit oriunde, nu este nevoie de o sursă de energie electrică
  • Încălzitor rotativ pentru pornire ușoară
  • Amortizoare ajustabile
  • Afișaj extern
  • Mânere de transport
  • Carcasă din oțel cu acoperire neagră, complet sudată, gabarit greu

include:

  • Tavă mare cu apă, din porțelan
  • Cutie pentru afumat
  • Două cârlige pentru cârnați
  • Greutate – 35 kg.

Celulă verticală de afumare Weston 48

 

Acesta este o celulă cu o capacitate sporită de afumare, oferind opțiunea de a închide produsele perfect etanș și de a le plasa pe suporți.

 

Caracteristici:

 

  • Sistem complet de alimentare cu propan
  • 15.000 BTU / oră
  • Peste 8,5 metri pătrați de spațiu pentru afumat, cu șase rafturi
  • Cleme pentru a menține corpul etanșat
  • Nu este nevoie de o sursă de energie electrică!
  • Încălzitor rotativ
  • Trei amortizoare ajustabile pentru menținerea temperaturii și a calității fumului
  • Afișaș extern de precizie
  • Ușă din oțel inoxidabil
  • Mânere de transport
  • Carcasă din oțel
  • Tavă mare cu apă, din porțelan
  • Greutate: 40 kg
  • Unitatea dispune de șase rafturi 14 ½ x 14 ½, cromate

Celulă de afumare PK 100 Pro Smoker

 

Modelul PK 100 Pro Smoker Smokehouse, fabricat de asemenea integral din oțel inoxidabil, oferă o mare fiabilitate. Controlul digital al temperaturii face din afumare o operațiune ușoară, rezultând produse de calitate.

 

Caracteristici:

 

  • Construcție integrală din oțel inoxidabil
  • Control automat al temperaturii cu LED
  • Controlul temperaturii de la 60 C, la 250 C
  • Afumare până la 300 kg. de cârnați de vară deodată
  • Izolație de înaltă densitate și izolare la temperaturi ridicate
  • Include 5 preseturi de produse
  • Include tigaie pentru afumat

 

Peletele și cip-ul necesită o sursă de căldură directă pentru aprindere și o alimentare continuă cu aer.

 

Specificații: 304 Oțel inoxidabil 304, de calitate;120 faze monofazate;1250 w; 10 A;

 

Capacitate: 300 kg cârnați de vară; 150 de lb cârnați Bologna; 150 kg șuncă; 125 kg cârnați afumați; 125 kg hot-dog; 125 kg bacon.

 

Celulă Pro 150SS

 

Cu modelul Pro Smoker 150SS puteți produce carne afumată de cea mai bună calitate, cu o aromă ușoară și consistentă. Celula include controale automate ale temperaturii. Construcția de înaltă calitate, din oțel inoxidabil, este complet încapsulată, având o izolație de înaltă densitate de 2n și temperatură ridicată. Având o masivă cameră,  se pot afuma până la 360 kg. de cârnați de vară.

 

Celula include 10 coloane de fum și 2 rafturi cromate, un ventilator circulant pentru distribuția de căldură și fum, plus garnituri de calitate superioară pentru o etanșare completă și pentru o funcționare sigură, cu pierderi minime de căldură.

 

Caracteristici:

 

  • Dispozitive de blocare a ușilor de siguranță, cu balamale din oțel inoxidabil, care îndeplinește sarcini grele
  • Interior și exterior din oțel inoxidabil
  • Tavă din oțel inoxidabil
  • Tavă din lemn din oțel inoxidabil
  • Oțel exterior cu ecartament de 16 și 18 cu smalț de calitate superioară
  • Controlul temperaturii
  • Ventilator de circulație cu viteză mare pentru distribuirea uniformă a căldurii și a fumului

 

Capacitate: Cârnați de vară; 360 kg; Ham; 450 kg; Bacon: 375 kg; Cârnați Bologna; 420 kg; Cârnați afumați; 240 kag.

Sursa: www.woltonsinc.com

Comagrimpex B & B a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 februarie 2018

Unul dintre cei mai prestigioși furnizori de tehnologie pentru industria de procesare a laptelui și pentru industria românească a băuturilor, în general, Comagrimpex B & B, partener al firmei Della Toffola Group din Italia, a devenit Patrener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, evenimentul central al anului 2018 care se va...

Prelucrarea cărnii cu ajutorul tehnolgiei HPP
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 11 ianuarie 2018

Adoptarea la nivel mondial a tehnologiei de procesare a cărnii la presiune înaltă (HPP), se află într-o creștere semnificativă, datorită avantajelor de siguranță alimentară și de creșere a duratei de depozitare, precum și pentru a satisface cererile consumatorilor pentru alimente naturale, fără conservanți.   Siguranța...