Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul APCPR

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

La ceasul Aniversarii Anuale si Centenare a Romaniei, membrii Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc isi exprima convingerea ca provocarile actuale cu care se confrunta, in contextul epidemiei de Pesta Porcina Africana, vor conduce la o resetare si profesionalizare a acestui domeniu in anii care vor urma.

 

Chiar daca o parte dintre fermele asociatiei noastre au fost afectate dramatic de aceasta boala, planurile de viitor, privind reinceperea productiei, deja exista si incep sa prinda contur.

 

Dar, pentru concretizarea acestora, va fi nevoie ca legislatia existenta sa fie imbunatatita, implementata si respectata, atat de catre producatorii de carne de porc cat, mai ales, de catre autoritati.

 

Aceasta incercare prin care trecem nu va reusi sa opreasca fermierii in continuarea investitiilor si a productiei pentru ca am receptionat mesajul clar al consumatorilor care isi doresc si prefera carnea de porc din fermele romanesti. Pentru ca, nu-i asa „cea mai gustoasa carne de pasare, ramane la romani, cea de porc!”  La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, români! (Ioan Ladoși-Președinte APCPR)

Centenarul Marii Uniri: Mesajul firmei Ecoaktiv
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Ecoaktiv Agro SRL este o firma tanara, in dezvoltare, canalizata pe ajutorul adus fermierilor axati pe culturi ecologice si pe cresterea animalelor in sistem ecologic, prin gama de produse BioAktiv,fiind unic importator si distribuitor in Romania.   Avand in vedere trendul ascendent al consumului produselor ecologice in Romania si in...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul firmei Agro Input Distribution
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Agro Input Distribution SRL este o companie mica, intr-o Romanie Mare, aflata in sarbatoare in anul...