Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Acum, când, peste numai câteva zile, România va sărbători Ziua Națională și Centenarul Marii Uniri, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc poate anunța cu mândrie atingera numarului de 100 de membri și o cifra de afaceri consolidata a membrilor de peste 2 miliarde de euro, in crestere cu 17% .

 

Tocmai de aceea, realitatea de acum ne îndeamnă la cresterea performantei Programelor pentru promovarea exporturilor, orientarea de la cantitate, la calitate, si introducerea de noi instrumente pentru promovarea brandului national si a brandurilor sectoriale, ca suport pentru cresterea brandurilor producatorilor romani.

 

Iar acum, în aceste zile de sărbătoare, asociația noastră urează La Mulți Ani, români, La Mulți Ani, România, și îndeamnă spre urmarea sloganului ”Think Global – Eat Local!” (Stefan Padure-Presedinte APAR)

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației Române a Cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Intr-un moment aniversar ca acela pe care il vom sarbatori peste cateva zile, cand vom aseza cununa celor  100 de ani peste ziua de 1 decembrie, Asociatia Romana a Carnii isi exprima convingerea ca viitorul industriei alimentare din Romania rezida in explorarea minutioasa a traditiilor si spiritului romanesc, adaptate provocarilor secolului...

Diversey România va fi prezentă la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 mai 2017

Forma Diversey România parte integrantă a Diversey Inc., va fi prezentă la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk 2017, cel mai mare eveniment național dedicat industriilor de carne și lapte ale României.   Diversey Romania este unul din liderii mondiali in domeniul igienizarii. In domeniul industriei alimentare,...