Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației Române a Cărnii

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Intr-un moment aniversar ca acela pe care il vom sarbatori peste cateva zile, cand vom aseza cununa celor  100 de ani peste ziua de 1 decembrie, Asociatia Romana a Carnii isi exprima convingerea ca viitorul industriei alimentare din Romania rezida in explorarea minutioasa a traditiilor si spiritului romanesc, adaptate provocarilor secolului XXI.

 

Companiile membre ARC, au crescut de-a lungul anilor punand pe prim plan pasiunea, priceperea, talentul, traditiile locului, dorinta de a transforma si dezvolta in mod sustenabil comunitatea in care isi desfasoara activitatea. Marturia faptului ca au reusit este aprecierea consumatorilor si recunoasterea pe plan international.

 

Dorim, pe aceasta cale, sa multumim consumatorilor romani, indiferent de meleagurile unde si-au ales sa traiasca, pentru increderea acordata care ne-a ajutat sa ne dezvoltam, sa devenim mai buni si  ii asiguram in continuare de tot respectul nostru, prin preocuparea permanenta de a le oferi produse sigure, de calitate in spiritul valorilor romanesti.

La multi ani Romani, La multi ani Romania! (Dana Tanase-Director Executiv ARC)

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației Producătorilor de Salam de Sibiu
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

România are o tradiție specifică și îndelungată (peste 100 ani) în ceea ce privește obținerea Salamului de Sibiu, tradiție care continuă și astăzi, prin prezența sa la toate târgurile de produse alimentare organizate în țară și prin comercializarea sa pe cele mai importante piețe naționale și...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Acum, când, peste numai câteva zile, România va sărbători Ziua Națională și Centenarul Marii Uniri, Asociația pentru Promovarea Alimentului Românesc poate anunța cu mândrie atingera numarului de 100 de membri și o cifra de afaceri consolidata a membrilor de peste 2 miliarde de euro, in crestere cu 17% .   Tocmai de aceea,...