Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Angst

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Acum, când se apropie cele două mari sărbători, cea a Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri, ele sunt întâmpinate de grupul de firme Angst-Salsi de pe poziția celor care au probat faptul că au reușit să fie nr. 1 în privința calității produselor din carne.

 

Indiferent de gama de produse la care ne-am referi, ele fac deliciul consumatorilor din România dar și din străinătate, dictând tendințe și deschizând drumuri, încercând să educăm consumatorii în sensul adoptării unui comportament de consum îndreptat spre calitate, în deplină siguranță alimentară.

 

Viitorul aparține calității, sub toate aspectele și indiferent de domeniul la care ne referim. De aceea, în acest zile festive, le urăm românilor să nu-și piardă speranța!

La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, români! (Sorin Minea-Președinte Angst-Salsi, Președinte Romalimenta)

Gordon Prod nu va lipsi de la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 10 mai 2019

Prestigioasa companie de procesare a laptelui, Gordon Prod, din Harghita, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Meat.Milk, evenimentul central al sectoarelor de carne și lapte ale României, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum își caracterizează activitatea firma...

Romprix sărbătorește 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 8 mai 2019

Romprix, companie care va participa la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, împinește 25 de ani de activitate la cel mai înalt nivel, fiind unul dintre liderii din domeniul printului flexo și digital.   Cu o experienta de 25 de...