Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Angst

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Acum, când se apropie cele două mari sărbători, cea a Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri, ele sunt întâmpinate de grupul de firme Angst-Salsi de pe poziția celor care au probat faptul că au reușit să fie nr. 1 în privința calității produselor din carne.

 

Indiferent de gama de produse la care ne-am referi, ele fac deliciul consumatorilor din România dar și din străinătate, dictând tendințe și deschizând drumuri, încercând să educăm consumatorii în sensul adoptării unui comportament de consum îndreptat spre calitate, în deplină siguranță alimentară.

 

Viitorul aparține calității, sub toate aspectele și indiferent de domeniul la care ne referim. De aceea, în acest zile festive, le urăm românilor să nu-și piardă speranța!

La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, români! (Sorin Minea-Președinte Angst-Salsi, Președinte Romalimenta)

Centenarul Marii Uniri-Mesajul companiei Testo
Autor: meatmilk  /   joi, 29 noiembrie 2018

Testo România, filiala locală a producătorului german Testo SE& Co KGaA, activează pe piața românească începând cu 2012 având sediul central la Cluj Napoca.   Încă de la inființare am încercat să venim în ajutorul clienților atât cu produse și servicii de calitate cât și cu personal calificat care să poată...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Agricola Bacău
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

„Misiunea noastră, a celor de la AGRICOLA, este ca, prin calitatea și diversitatea produselor oferite, prin ceea ce facem zi de zi, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri.   Brandul Grupului AGRICOLA ”Neam de gospodari ” aduce în discuţie moştenirea...