Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Angst

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Acum, când se apropie cele două mari sărbători, cea a Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri, ele sunt întâmpinate de grupul de firme Angst-Salsi de pe poziția celor care au probat faptul că au reușit să fie nr. 1 în privința calității produselor din carne.

 

Indiferent de gama de produse la care ne-am referi, ele fac deliciul consumatorilor din România dar și din străinătate, dictând tendințe și deschizând drumuri, încercând să educăm consumatorii în sensul adoptării unui comportament de consum îndreptat spre calitate, în deplină siguranță alimentară.

 

Viitorul aparține calității, sub toate aspectele și indiferent de domeniul la care ne referim. De aceea, în acest zile festive, le urăm românilor să nu-și piardă speranța!

La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, români! (Sorin Minea-Președinte Angst-Salsi, Președinte Romalimenta)

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...