Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Cris-Tim

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Cris-Tim inseamna un sfert de secol de existenta, companie pornita din dorinta mea si a sotiei mele, de a oferi romanilor posibilitatea de a manca sanatos!

 

Intre timp, tot ce am creeat  s-a transformat si am devenit  un grup de companii, atat in mezeluri, dar si in produse lactate, catering, culturi cerealiere, ferma de vaci.  In jurul lor, am cladit o infrastructura complexa de fabrici (4 la numar), depozite si o flota de 600 de masini care asigura zilnic livrarea  produselor noastre 150 tone/zi, cu mai mult de 2.500 de angajati.

 

Crestem in fiecare an cu cel putin 10-15%, ceea ce demonstreaza ca romanii au incredere in produsele noastre si suntem una din alegerile lor favorite. Ramanem dedicati acestei industrii, chiar daca ne-am extins si in alte zone, cum ar fi productia de vin .

 

Anul 2018 este pentru noi un an foarte bun, ne bucuram de rezultate, insa in acelasi timp il vedem ca un pas in evolutia noastra spre tinta noastra: sa devenim un business de familie romanesc cu o cifra de afaceri de 500 milioane euro.

 

Investim continuu, atragem in companie oameni de calitate morala si profesionala ridicata, suntem atenti la nevoile angajatilor nostri, insa mai presus de toate, suntem responsabili pentru calitatea produselor noastre, reponsabili pentru ce oferim romanilor si anune produse curate si sanatoase, nu doar gustoase.

 

Dragi romani, la 100 de ani de la Marea Unire,  eu si familia mea va dorim ca voi toti  si urmasii vostri sa sarbatoriti alte sute de ani de existenta a Romaniei, in pace, prosperitate, cu demnitate!

 

Avem obligatia si responsabilitatea de a cladi viitorul, prin tot ceea ce facem fiecare dintre noi acum si in anii ce vor urma. Avem dorinta de a perpetua valorile tradionale ale romanilor, asa cum si noi le-am mostenit de la parintii nostri.

 

Avem credinta ca spiritul neamului romanesc este viu, ca traieste in fiecare dintre noi si ca face ca tara asta sa redevina un exemplu de urmat in aceasta parte de Europa. Familia mea si Cris-Tim – businessul nostru de familie pur romanesc, urmeaza aceste valori, zi de zi, mai buni in tot ceea ce ne-am propus sa realizam, cu responsabilitate si transparenta.Va dorim sa simtiti si sa traiti romaneste ! La multi ani, România, la multi ani, romani! (Radu Timiș-Președinte Cris-Tim)

Sudpack a devenit Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

Unul dintre liderii mondiali ai tehnologiilor de ambalare, Sudpack, a devenit Partener al conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care isi va deschide lucrarile in dimineata zilei de joi, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La eveniment, Sudpack va fi reprezentată de domnul Remus Rogoz, acela care, în workshop-ul Carne din 30...

Firma Oprea Avicom a împlinit 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   luni, 27 mai 2019

(Comunicat) SC Oprea Avicom SRL are o experiență de 25 de ani în creșterea puilor de carne. Ne-am dezvoltat organic, completând treptat lanțul de producție și investind constant în performanță.   Astăzi, ocupăm un loc important pe piața din Transilvania, iar brandul nostru, Puiul de Crăiești, câștigă zi de zi...