Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Cris-Tim

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Cris-Tim inseamna un sfert de secol de existenta, companie pornita din dorinta mea si a sotiei mele, de a oferi romanilor posibilitatea de a manca sanatos!

 

Intre timp, tot ce am creeat  s-a transformat si am devenit  un grup de companii, atat in mezeluri, dar si in produse lactate, catering, culturi cerealiere, ferma de vaci.  In jurul lor, am cladit o infrastructura complexa de fabrici (4 la numar), depozite si o flota de 600 de masini care asigura zilnic livrarea  produselor noastre 150 tone/zi, cu mai mult de 2.500 de angajati.

 

Crestem in fiecare an cu cel putin 10-15%, ceea ce demonstreaza ca romanii au incredere in produsele noastre si suntem una din alegerile lor favorite. Ramanem dedicati acestei industrii, chiar daca ne-am extins si in alte zone, cum ar fi productia de vin .

 

Anul 2018 este pentru noi un an foarte bun, ne bucuram de rezultate, insa in acelasi timp il vedem ca un pas in evolutia noastra spre tinta noastra: sa devenim un business de familie romanesc cu o cifra de afaceri de 500 milioane euro.

 

Investim continuu, atragem in companie oameni de calitate morala si profesionala ridicata, suntem atenti la nevoile angajatilor nostri, insa mai presus de toate, suntem responsabili pentru calitatea produselor noastre, reponsabili pentru ce oferim romanilor si anune produse curate si sanatoase, nu doar gustoase.

 

Dragi romani, la 100 de ani de la Marea Unire,  eu si familia mea va dorim ca voi toti  si urmasii vostri sa sarbatoriti alte sute de ani de existenta a Romaniei, in pace, prosperitate, cu demnitate!

 

Avem obligatia si responsabilitatea de a cladi viitorul, prin tot ceea ce facem fiecare dintre noi acum si in anii ce vor urma. Avem dorinta de a perpetua valorile tradionale ale romanilor, asa cum si noi le-am mostenit de la parintii nostri.

 

Avem credinta ca spiritul neamului romanesc este viu, ca traieste in fiecare dintre noi si ca face ca tara asta sa redevina un exemplu de urmat in aceasta parte de Europa. Familia mea si Cris-Tim – businessul nostru de familie pur romanesc, urmeaza aceste valori, zi de zi, mai buni in tot ceea ce ne-am propus sa realizam, cu responsabilitate si transparenta.Va dorim sa simtiti si sa traiti romaneste ! La multi ani, România, la multi ani, romani! (Radu Timiș-Președinte Cris-Tim)

Centenarul Marii Uniri-Mesajul companiei Testo
Autor: meatmilk  /   joi, 29 noiembrie 2018

Testo România, filiala locală a producătorului german Testo SE& Co KGaA, activează pe piața românească începând cu 2012 având sediul central la Cluj Napoca.   Încă de la inființare am încercat să venim în ajutorul clienților atât cu produse și servicii de calitate cât și cu personal calificat care să poată...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Agricola Bacău
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

„Misiunea noastră, a celor de la AGRICOLA, este ca, prin calitatea și diversitatea produselor oferite, prin ceea ce facem zi de zi, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri.   Brandul Grupului AGRICOLA ”Neam de gospodari ” aduce în discuţie moştenirea...