Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Centenarul Marii Uniri-Mesajul companiei Testo

Autor: meatmilkjoi, 29 noiembrie, 2018

Testo România, filiala locală a producătorului german Testo SE& Co KGaA, activează pe piața românească începând cu 2012 având sediul central la Cluj Napoca.

 

Încă de la inființare am încercat să venim în ajutorul clienților atât cu produse și servicii de calitate cât și cu personal calificat care să poată oferi consultanță de specialitate în orice domeniu.

 

Acest efort a fost apreciat de către clienții noștrii ceea ce a dus la o triplare a numărului de angajați și o creștere medie anuală de peste 50%.

 

Testo investește anual aproximativ 30 de milioane de euro în cercetare și dezvoltare de produse și soluții innovative menite șă ajute clienții în activitatea zilnică.

 

Astfel am devenit unul ditre puținii producători (singurul din România) care poate oferi clienților săi soluții complete de măsurare: senzori, software, servicii.

 

Instrumentele de măsură și soluțiile inovatoare de la Testo vă oferă certitudinea că produsele dumneavoastră sunt sigure, instalațiile din clădiri funcționează fără probleme sau că respectarea normativelor este îndeplinită.

 

Senzorii preciși pe care vă puteți baza, software-ul care face munca mai plăcută și mai puțin complexă și serviciile oferite vă ajută în munca de zi cu zi, iar atunci când va trebui să luați decizii cu adevărat importante puteți să vă bazați pe instrumentele și soluțiile de măsurare de la Testo.

 

Iar acum, în aceste zile de sărbătoare, grupul de specialiști de la Testo, gândind la viitor, nu își imaginează România de mâine fără tehnologia de ultimă generație și, desigur, fără sistemele software furnizate de noi. La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, români! (Horațiu Bașa-Manager General Testo România)

Gordon Prod nu va lipsi de la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 10 mai 2019

Prestigioasa companie de procesare a laptelui, Gordon Prod, din Harghita, nu va lipsi nici în acest an de la Conferința Meat.Milk, evenimentul central al sectoarelor de carne și lapte ale României, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum își caracterizează activitatea firma...

Romprix sărbătorește 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 8 mai 2019

Romprix, companie care va participa la conferința internațională Meat.Milk 2019, eveniment care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, împinește 25 de ani de activitate la cel mai înalt nivel, fiind unul dintre liderii din domeniul printului flexo și digital.   Cu o experienta de 25 de...