Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri-Mesajul companiei Testo

Autor: meatmilkjoi, 29 noiembrie, 2018

Testo România, filiala locală a producătorului german Testo SE& Co KGaA, activează pe piața românească începând cu 2012 având sediul central la Cluj Napoca.

 

Încă de la inființare am încercat să venim în ajutorul clienților atât cu produse și servicii de calitate cât și cu personal calificat care să poată oferi consultanță de specialitate în orice domeniu.

 

Acest efort a fost apreciat de către clienții noștrii ceea ce a dus la o triplare a numărului de angajați și o creștere medie anuală de peste 50%.

 

Testo investește anual aproximativ 30 de milioane de euro în cercetare și dezvoltare de produse și soluții innovative menite șă ajute clienții în activitatea zilnică.

 

Astfel am devenit unul ditre puținii producători (singurul din România) care poate oferi clienților săi soluții complete de măsurare: senzori, software, servicii.

 

Instrumentele de măsură și soluțiile inovatoare de la Testo vă oferă certitudinea că produsele dumneavoastră sunt sigure, instalațiile din clădiri funcționează fără probleme sau că respectarea normativelor este îndeplinită.

 

Senzorii preciși pe care vă puteți baza, software-ul care face munca mai plăcută și mai puțin complexă și serviciile oferite vă ajută în munca de zi cu zi, iar atunci când va trebui să luați decizii cu adevărat importante puteți să vă bazați pe instrumentele și soluțiile de măsurare de la Testo.

 

Iar acum, în aceste zile de sărbătoare, grupul de specialiști de la Testo, gândind la viitor, nu își imaginează România de mâine fără tehnologia de ultimă generație și, desigur, fără sistemele software furnizate de noi. La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, români! (Horațiu Bașa-Manager General Testo România)

Centenarul Marii Uniri: Mesajul companiei Agricola Bacău
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

„Misiunea noastră, a celor de la AGRICOLA, este ca, prin calitatea și diversitatea produselor oferite, prin ceea ce facem zi de zi, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor consumatorilor, angajaților, acționarilor și partenerilor noștri.   Brandul Grupului AGRICOLA ”Neam de gospodari ” aduce în discuţie moştenirea...

Avicola Lumina a devenit Furnizor al Casei Regale a României
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

(Comunicat) Majestatea Sa, Margareta, Custodele Coroanei, prin Alteta Sa Regală Principele Radu Duda a oferit luni, 26 noiembrie, în cadrul unei ceremonii de la Palatul Regal, atestarea oficială în calitate de Furnizor al Casei Regale a Romaniei companiei AVICOLA LUMINA, firmă a Grupului AGRICOLA, pentru Ouăle Ochioase și Ouăle...