Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri-Mesajul companiei Testo

Autor: meatmilkjoi, 29 noiembrie, 2018

Testo România, filiala locală a producătorului german Testo SE& Co KGaA, activează pe piața românească începând cu 2012 având sediul central la Cluj Napoca.

 

Încă de la inființare am încercat să venim în ajutorul clienților atât cu produse și servicii de calitate cât și cu personal calificat care să poată oferi consultanță de specialitate în orice domeniu.

 

Acest efort a fost apreciat de către clienții noștrii ceea ce a dus la o triplare a numărului de angajați și o creștere medie anuală de peste 50%.

 

Testo investește anual aproximativ 30 de milioane de euro în cercetare și dezvoltare de produse și soluții innovative menite șă ajute clienții în activitatea zilnică.

 

Astfel am devenit unul ditre puținii producători (singurul din România) care poate oferi clienților săi soluții complete de măsurare: senzori, software, servicii.

 

Instrumentele de măsură și soluțiile inovatoare de la Testo vă oferă certitudinea că produsele dumneavoastră sunt sigure, instalațiile din clădiri funcționează fără probleme sau că respectarea normativelor este îndeplinită.

 

Senzorii preciși pe care vă puteți baza, software-ul care face munca mai plăcută și mai puțin complexă și serviciile oferite vă ajută în munca de zi cu zi, iar atunci când va trebui să luați decizii cu adevărat importante puteți să vă bazați pe instrumentele și soluțiile de măsurare de la Testo.

 

Iar acum, în aceste zile de sărbătoare, grupul de specialiști de la Testo, gândind la viitor, nu își imaginează România de mâine fără tehnologia de ultimă generație și, desigur, fără sistemele software furnizate de noi. La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, români! (Horațiu Bașa-Manager General Testo România)

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...