Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul FCBR

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Privind retrospectiv, acum, la ceas aniversar, pot spune că, în cei 28 de ani care au trecut de la schimbarea regimului în România, zootehnia și, în special, sectorul bovinelor pentru lapte, s-a dezvoltat spectaculos.

 

Chiar dacă efectivele de vaci cu lapte au scăzut, producția de lapte a crescut, iar acesta este cel mai mare câștig. Fermierii români au învățat să facă performanță, să facă ferme eficiente din punct de vedere economic, ferme concurențiale care se pot compara, oricând, cu oricare fermă din Uniunea Europeană și nu numai, prin investiții în tehnologie, în genetică.

 

Iar, acum, de Centenar, mă gândesc ca sărbătoarea viitoarei sute de ani să găsească zootehnia românească în fruntea producției. Le urez tuturor fermierilor și tuturor românilor, La Mulți Ani! La Mulți Ani, România! (Claudiu Frânc-Președinte FCBR)

Centenarul Marii Uniri: Mesajul firmei Agro Input Distribution
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Agro Input Distribution SRL este o companie mica, intr-o Romanie Mare, aflata in sarbatoare in anul...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul APCPR
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

La ceasul Aniversarii Anuale si Centenare a Romaniei, membrii Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc isi exprima convingerea ca provocarile actuale cu care se confrunta, in contextul epidemiei de Pesta Porcina Africana, vor conduce la o resetare si profesionalizare a acestui domeniu in anii care vor urma.   Chiar daca o parte dintre...