Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul firmei Agro Input Distribution

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Agro Input Distribution SRL este o companie mica, intr-o Romanie Mare, aflata in sarbatoare in anul centenarului.

                                                                                                                                               

Până în prezent, Agro Input Distribution a venit in sprijinul fermierilor din Romania cu solutii optime si variate pentru toate culturile.

 

Dorim pe viitor sa avem o relatie comerciala cu cat mai multi fermieri,relatie care sa fie bazata, ca si pana acum, pe corectitudine,seriozitate si incredere reciproca.

 

Așacum acest pamant romanesc rodeste si hraneste generatii dupa generatii de 100 de ani, ne dorim ca si urmasii urmasilor nostri , peste inca 100 de ani sa aiba la dispozitie acelasi pamant roditor.

 

Aveti incredere in produsele cultivate in Romania ,gustul lor este superior, datorita pamantului nostru! La Mulți Ani, români, La Mulți Ani, România!(Costel Jianu-Manager Agro Input Distribution)

Sprijin acordat crescătorilor de suine
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 februarie 2019

(Comunicat) Guvernul a aprobat Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 195/2018 privind aprobarea Programului de susţinere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducţie.    Comisia Europeană a emis Decizia 6928 din 25.10.2018 de autorizare a schemei de ajutoare instituită de Legea...

Susținerea longevității scroafelor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 28 ianuarie 2019

Scorul optim de stare a corpului, la sfârșitul perioadei de lactație, influențează pozitiv longevitatea scroafelor. Utilizarea probioticelor alimentare a dovedit că este perfect posibilă reducerea pierderilor în greutate, în timpul perioadei de lactație, având ca rezultat îmbunătățirea fertilității scroafelor. În plus,...