Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul firmei Ecoaktiv

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Ecoaktiv Agro SRL este o firma tanara, in dezvoltare, canalizata pe ajutorul adus fermierilor axati pe culturi ecologice si pe cresterea animalelor in sistem ecologic, prin gama de produse BioAktiv,fiind unic importator si distribuitor in Romania.

 

Avand in vedere trendul ascendent al consumului produselor ecologice in Romania si in intreaga lume, ne dorim ca si Ecoaktiv Agro sa fie alaturi de fermierii romani.

 

Asa cum acest pamant romanesc rodeste si hraneste generatii dupa generatii de 100 de ani, ne dorim ca si urmasii urmasilor nostrii , peste inca 100 de ani sa aiba la dispozitie acelasi pamant roditor.

 

Aveti incredere in produsele cultivate in Romania, gustul lor este superior, datorita pamantului nostru! La mulți ani, români, la mulți ani, România! (Costel Jianu-Manager Ecoaktiv)

Centenarul Marii Uniri: Mesajul firmei Agro Input Distribution
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Agro Input Distribution SRL este o companie mica, intr-o Romanie Mare, aflata in sarbatoare in anul...

Centenarul Marii Uniri: Mesajul APCPR
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

La ceasul Aniversarii Anuale si Centenare a Romaniei, membrii Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc isi exprima convingerea ca provocarile actuale cu care se confrunta, in contextul epidemiei de Pesta Porcina Africana, vor conduce la o resetare si profesionalizare a acestui domeniu in anii care vor urma.   Chiar daca o parte dintre...