Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul firmei Ecoaktiv

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Ecoaktiv Agro SRL este o firma tanara, in dezvoltare, canalizata pe ajutorul adus fermierilor axati pe culturi ecologice si pe cresterea animalelor in sistem ecologic, prin gama de produse BioAktiv,fiind unic importator si distribuitor in Romania.

 

Avand in vedere trendul ascendent al consumului produselor ecologice in Romania si in intreaga lume, ne dorim ca si Ecoaktiv Agro sa fie alaturi de fermierii romani.

 

Asa cum acest pamant romanesc rodeste si hraneste generatii dupa generatii de 100 de ani, ne dorim ca si urmasii urmasilor nostrii , peste inca 100 de ani sa aiba la dispozitie acelasi pamant roditor.

 

Aveti incredere in produsele cultivate in Romania, gustul lor este superior, datorita pamantului nostru! La mulți ani, români, la mulți ani, România! (Costel Jianu-Manager Ecoaktiv)

Sprijin acordat crescătorilor de suine
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 februarie 2019

(Comunicat) Guvernul a aprobat Ordonanța de urgență pentru modificarea și completarea Legii nr. 195/2018 privind aprobarea Programului de susţinere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducţie.    Comisia Europeană a emis Decizia 6928 din 25.10.2018 de autorizare a schemei de ajutoare instituită de Legea...

Susținerea longevității scroafelor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 28 ianuarie 2019

Scorul optim de stare a corpului, la sfârșitul perioadei de lactație, influențează pozitiv longevitatea scroafelor. Utilizarea probioticelor alimentare a dovedit că este perfect posibilă reducerea pierderilor în greutate, în timpul perioadei de lactație, având ca rezultat îmbunătățirea fertilității scroafelor. În plus,...