Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul firmei Ecoaktiv

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Ecoaktiv Agro SRL este o firma tanara, in dezvoltare, canalizata pe ajutorul adus fermierilor axati pe culturi ecologice si pe cresterea animalelor in sistem ecologic, prin gama de produse BioAktiv,fiind unic importator si distribuitor in Romania.

 

Avand in vedere trendul ascendent al consumului produselor ecologice in Romania si in intreaga lume, ne dorim ca si Ecoaktiv Agro sa fie alaturi de fermierii romani.

 

Asa cum acest pamant romanesc rodeste si hraneste generatii dupa generatii de 100 de ani, ne dorim ca si urmasii urmasilor nostrii , peste inca 100 de ani sa aiba la dispozitie acelasi pamant roditor.

 

Aveti incredere in produsele cultivate in Romania, gustul lor este superior, datorita pamantului nostru! La mulți ani, români, la mulți ani, România! (Costel Jianu-Manager Ecoaktiv)

INSSE: Sacrificările şi producţia de carne în aprilie 2019 (Infografic)
Autor: meatmilk  /   luni, 10 iunie 2019

(Comunicat) În luna aprilie 2019 faţă de luna martie 2019, numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă au crescut la toate speciile de animale şi la păsări.   În comparaţie cu luna aprilie 2018, numărul sacrificărilor şi greutatea în carcasă au crescut la ovine, caprine şi la păsări şi au scăzut la bovine; la...

PIC a încheiat un parteneriat strategic cu Beijing Capital Agribusiness
Autor: meatmilk  /   luni, 3 iunie 2019

(Comunicat) PIC, parte a grupului Genus Plc, anunță încheierea unui parteneriat strategic fără precedent în China, cea mai mare piață a cărnii de porc din lume.   Parteneriatul cu Beijing Capital Agribusiness Co Ltd ("BCA"), a fost semnat cu scopul de a cerceta, dezvolta, înregistra și comercializa în China suine de elită...