Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul revistei Meat.Milk

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Acum, la ceas de dublă sărbătoare, a Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri, gândul ne zboară la tot ce a însemnat și înseamnă România, la tot ce a însemnat și înseamnă agro-industria acestei țări.

 

Gândul ne duce la sudoarea fermierului, la pasiunea pe care procesatorii o pun în munca lor, la eforturile furnizorilor de tehnologii și servicii, la toți aceia care lucrează în retail-ul românesc, la tot efortul acestora de a-și duce afacerile mai departe și, prin ele, de a ține România în picioare, demnă în fața sa și, mai ales, în fața lumii.

 

Gândul ne îndeamnă să privim cu prietenie și recunoștință spre toți colaboratorii agenției infoGROUP, ai revistei Meat.Milk, ai Expo-Conferinței Meat.Milk și ai emisiunii tv. cu același nume, toți aceia care au avut, au și vor avea și pe mai departe încredere în noi, aceia care ne desfășurăm activitatea spre mai binele lor și mai binele reciproc.

 

De aceea, noi, echipa Meat.Milk, ne reafirmăm sprijinul necondiționat pentru toți aceia care ne sunt alături, asigurându-i de prietenia noastră sinceră și de toată disponibilitatea de a ne continua și extinde colaborarea, în beneficiul comun.

La Mulți Ani, Prieteni, La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, Români!

(Meat.Milk)

Indagra 2018: Centenar fără lapte și lactate!!!???
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 31 octombrie 2018

Debutul târgului Indagra 2018 a avut darul de a ne lăsa un gust amar, dar de la bun început ținem să precizăm că Romexpo nu a avut nicio vină pentru acest lucru. Iată lucrurile, iată faptele.   Anunțat cu surle și trâmbițe în mesaje pe mail-urile de serviciu, în ziua de 31 octombrie, adică, în ziua inaugurală a...

Această țară nu mai are viitor!
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 3 octombrie 2018

Această țară nu mai are viitor, pentru că noi, cei aflați în jurul vârstei de 60 de ani nu am reușit să-l clădim. Da, noi suntem cei vinovați, iar ultimele date confirmă un studiu sociologic făcut acum doi ani de IRES, care îi numea pe cei incluși mai sus, ”Generația pierdută”, în fapt, o generație care a fost născută,...