Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul revistei Meat.Milk

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Acum, la ceas de dublă sărbătoare, a Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri, gândul ne zboară la tot ce a însemnat și înseamnă România, la tot ce a însemnat și înseamnă agro-industria acestei țări.

 

Gândul ne duce la sudoarea fermierului, la pasiunea pe care procesatorii o pun în munca lor, la eforturile furnizorilor de tehnologii și servicii, la toți aceia care lucrează în retail-ul românesc, la tot efortul acestora de a-și duce afacerile mai departe și, prin ele, de a ține România în picioare, demnă în fața sa și, mai ales, în fața lumii.

 

Gândul ne îndeamnă să privim cu prietenie și recunoștință spre toți colaboratorii agenției infoGROUP, ai revistei Meat.Milk, ai Expo-Conferinței Meat.Milk și ai emisiunii tv. cu același nume, toți aceia care au avut, au și vor avea și pe mai departe încredere în noi, aceia care ne desfășurăm activitatea spre mai binele lor și mai binele reciproc.

 

De aceea, noi, echipa Meat.Milk, ne reafirmăm sprijinul necondiționat pentru toți aceia care ne sunt alături, asigurându-i de prietenia noastră sinceră și de toată disponibilitatea de a ne continua și extinde colaborarea, în beneficiul comun.

La Mulți Ani, Prieteni, La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, Români!

(Meat.Milk)

Mergând ca pe un fir de ață
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 6 februarie 2019

Cred că lumea nu realizează ce se întâmplă cu adevărat; nici măcar cei implicați, nici măcar oamenii de afaceri! Mai ales, nu cred că realizează ce se pregătește, ce NI se pregătește. Parcă totul e făcut să ne pună la pământ, să dărâme tot. Luați cu lucrurile mărunte, cotidiene sau cu ochii în televizor la nesfârșitele...

Ce au în comun muzica rock, Cântarea României și Legea laptelui?
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 4 ianuarie 2019

Ce se întâmplă în aceste zile cu tentativa de impunere a unei noi Legi a laptelui, definește perfect modul în care se desfășoară dialogul dintre autorități și mediul de afaceri: nimic; rien; niente; nicht; nothing; ничего, גאָרנישט!   Încă în vacanță fiind, tevatura asta îmi amintește de vremurile în...