Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centenarul Marii Uniri: Mesajul revistei Meat.Milk

Autor: meatmilkmiercuri, 28 noiembrie, 2018

Acum, la ceas de dublă sărbătoare, a Zilei Naționale și a Centenarului Marii Uniri, gândul ne zboară la tot ce a însemnat și înseamnă România, la tot ce a însemnat și înseamnă agro-industria acestei țări.

 

Gândul ne duce la sudoarea fermierului, la pasiunea pe care procesatorii o pun în munca lor, la eforturile furnizorilor de tehnologii și servicii, la toți aceia care lucrează în retail-ul românesc, la tot efortul acestora de a-și duce afacerile mai departe și, prin ele, de a ține România în picioare, demnă în fața sa și, mai ales, în fața lumii.

 

Gândul ne îndeamnă să privim cu prietenie și recunoștință spre toți colaboratorii agenției infoGROUP, ai revistei Meat.Milk, ai Expo-Conferinței Meat.Milk și ai emisiunii tv. cu același nume, toți aceia care au avut, au și vor avea și pe mai departe încredere în noi, aceia care ne desfășurăm activitatea spre mai binele lor și mai binele reciproc.

 

De aceea, noi, echipa Meat.Milk, ne reafirmăm sprijinul necondiționat pentru toți aceia care ne sunt alături, asigurându-i de prietenia noastră sinceră și de toată disponibilitatea de a ne continua și extinde colaborarea, în beneficiul comun.

La Mulți Ani, Prieteni, La Mulți Ani, România, La Mulți Ani, Români!

(Meat.Milk)

Un proiect, o Casă de Comerț și multe întrebări
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 5 decembrie 2018

Recent, Guvernul a aprobat înființarea ”Casei Române de Comerț Agroalimentar Unirea”. Comunicatul oficial îl puteți citi pe larg în rubrica noastră ”Piața”. În comunicat, conceptul se detaliază partial, afirmându-se că totul este spre mai binele fermierilor, al procesării, al comerțului, al românilor. Lecturând textul...

România 200
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 3 decembrie 2018

Unii spun că a imagina viitorul nu este doar un joc al minții, ci este și un excercițiu de inteligență. Așa o fi. Însă, acum, după ce a trecut Marea Sărbătoare, merită să ne întrebăm: Cum va arăta România peste 100 de ani? Și, ca să ne menținem în tematica revistei Meat.Milk, să punem întrebarea ceva mai precis: Cum vor...