Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centura pentru reciclarea deseurilor alimentare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul centurii, Habasit LINK M0870 Micropitch Flat Top 0.3 a explicat ca noul sistem este eficient pentru transferarea produselor mici, ca cele de patiserie, intre sisteme de trasfer, acolo unde apar in general pierderile.

Andrew Randall, managerul pentru comunicatii al companiei producatoare, a explicat ca pierderile apar cand produsele mici sunt transportate intre doua sisteme de transfer, insa noul sistem reduce cantitatea de deseuri, devenind astfel eficient din punct de vedere al costurilor.

Aparatul reduce riscul de a exista produse deteriorate, pierderile prin caderea produsului sau aglomerarea si deteriorarea acestora pe plansete. Potrivit managerului citat, fulgii de ciocolata, topingurile din seminte de susan sau branza rasa pot cadea in timpul procesului de adaugarea in alte produse si intra astfel in sistemul de reciclare pentru alte produse, insa Micropitch poate face sistemul de productie competitiv in conditiile economice actuale. Centura este produsa dintr-un material polimeric si poate opera la temperaturi intre -40 de grade Celsius si 90 de grade Celsius. Potrivit producatorului, centura poate fi folosita si pentru preparate din carne, pui sau fructe de mare.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...