Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centura pentru reciclarea deseurilor alimentare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul centurii, Habasit LINK M0870 Micropitch Flat Top 0.3 a explicat ca noul sistem este eficient pentru transferarea produselor mici, ca cele de patiserie, intre sisteme de trasfer, acolo unde apar in general pierderile.

Andrew Randall, managerul pentru comunicatii al companiei producatoare, a explicat ca pierderile apar cand produsele mici sunt transportate intre doua sisteme de transfer, insa noul sistem reduce cantitatea de deseuri, devenind astfel eficient din punct de vedere al costurilor.

Aparatul reduce riscul de a exista produse deteriorate, pierderile prin caderea produsului sau aglomerarea si deteriorarea acestora pe plansete. Potrivit managerului citat, fulgii de ciocolata, topingurile din seminte de susan sau branza rasa pot cadea in timpul procesului de adaugarea in alte produse si intra astfel in sistemul de reciclare pentru alte produse, insa Micropitch poate face sistemul de productie competitiv in conditiile economice actuale. Centura este produsa dintr-un material polimeric si poate opera la temperaturi intre -40 de grade Celsius si 90 de grade Celsius. Potrivit producatorului, centura poate fi folosita si pentru preparate din carne, pui sau fructe de mare.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...