Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centura pentru reciclarea deseurilor alimentare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul centurii, Habasit LINK M0870 Micropitch Flat Top 0.3 a explicat ca noul sistem este eficient pentru transferarea produselor mici, ca cele de patiserie, intre sisteme de trasfer, acolo unde apar in general pierderile.

Andrew Randall, managerul pentru comunicatii al companiei producatoare, a explicat ca pierderile apar cand produsele mici sunt transportate intre doua sisteme de transfer, insa noul sistem reduce cantitatea de deseuri, devenind astfel eficient din punct de vedere al costurilor.

Aparatul reduce riscul de a exista produse deteriorate, pierderile prin caderea produsului sau aglomerarea si deteriorarea acestora pe plansete. Potrivit managerului citat, fulgii de ciocolata, topingurile din seminte de susan sau branza rasa pot cadea in timpul procesului de adaugarea in alte produse si intra astfel in sistemul de reciclare pentru alte produse, insa Micropitch poate face sistemul de productie competitiv in conditiile economice actuale. Centura este produsa dintr-un material polimeric si poate opera la temperaturi intre -40 de grade Celsius si 90 de grade Celsius. Potrivit producatorului, centura poate fi folosita si pentru preparate din carne, pui sau fructe de mare.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...