Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Centura pentru reciclarea deseurilor alimentare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Producatorul centurii, Habasit LINK M0870 Micropitch Flat Top 0.3 a explicat ca noul sistem este eficient pentru transferarea produselor mici, ca cele de patiserie, intre sisteme de trasfer, acolo unde apar in general pierderile.

Andrew Randall, managerul pentru comunicatii al companiei producatoare, a explicat ca pierderile apar cand produsele mici sunt transportate intre doua sisteme de transfer, insa noul sistem reduce cantitatea de deseuri, devenind astfel eficient din punct de vedere al costurilor.

Aparatul reduce riscul de a exista produse deteriorate, pierderile prin caderea produsului sau aglomerarea si deteriorarea acestora pe plansete. Potrivit managerului citat, fulgii de ciocolata, topingurile din seminte de susan sau branza rasa pot cadea in timpul procesului de adaugarea in alte produse si intra astfel in sistemul de reciclare pentru alte produse, insa Micropitch poate face sistemul de productie competitiv in conditiile economice actuale. Centura este produsa dintr-un material polimeric si poate opera la temperaturi intre -40 de grade Celsius si 90 de grade Celsius. Potrivit producatorului, centura poate fi folosita si pentru preparate din carne, pui sau fructe de mare.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...