Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ceo smithfield: „gripa porcina n-a plecat de la fermele noastre din mexic”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul executiv al gigantului din industria alimetara Smithfield Foods, C Larry Pope, a transmis angajatilor din Mexic ca virusul gripal A (H1N1) nu a pornit de la fermele din Mexic, iar acestea nu au avut nicio influenta in raspandirea virusului la om. Am crezut, de la inceput, ca subtipul virusului H1N1, care afecteaza si oamenii, n-a avut nicio legatura cu cirezile de la Granjas Carroll de Mexico (GCM), a transmis oficialul angajatilor. Acesta a precizat ca grija pentru mentinerea sanatatii animalelor si a oamenilor in aceasta facilitate demonstreaza inca odata cat de importanta este siguranta mediului inconjurator pentru Smithfield, astfel incat compania ia masuri pentru mentinerea biosecuritatii in toate punctele de lucru din lume.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...