Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ceo smithfield: „gripa porcina n-a plecat de la fermele noastre din mexic”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul executiv al gigantului din industria alimetara Smithfield Foods, C Larry Pope, a transmis angajatilor din Mexic ca virusul gripal A (H1N1) nu a pornit de la fermele din Mexic, iar acestea nu au avut nicio influenta in raspandirea virusului la om. Am crezut, de la inceput, ca subtipul virusului H1N1, care afecteaza si oamenii, n-a avut nicio legatura cu cirezile de la Granjas Carroll de Mexico (GCM), a transmis oficialul angajatilor. Acesta a precizat ca grija pentru mentinerea sanatatii animalelor si a oamenilor in aceasta facilitate demonstreaza inca odata cat de importanta este siguranta mediului inconjurator pentru Smithfield, astfel incat compania ia masuri pentru mentinerea biosecuritatii in toate punctele de lucru din lume.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...