Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Ceo-ul imperiului mcdonald's se va retrage din functie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directorul general executiv al McDonald's Corp, Jim Skinner, care conduce compania de peste sapte ani, se va retrage la jumatatea acestui an, urmand sa fie inlocuit la 1 iulie de directorul operational executiv, Don Thompson, transmite Reuters, citat de Ziarul Financiar.

Skinner (67 de ani) a fost considerat un factor de stabilitate la conducerea celui mai mare lant de restaurante fast food din lume, dupa ce a preluat pozitia de CEO in noiembrie 2004, in urma demisiilor rapide si succesive ale celor doi predecesori.

Thompson va deveni astfel cel mai important CEO de culoare din SUA.
Skinner este creditat cu revigorarea afacerilor companiei, vanzarile anuale crescand de peste trei ori in mandatul sau.

El se va retrage si din board-ul McDonald's.

Compania nu precizeaza motivul plecarii lui Skinner, insa analistii considera ca decizia a venit mai devreme decat se asteptau pietele, dar nu este o mare surpriza.

„Crede ca compania este intr-o pozitie buna si ca ramane pe maini bune. A facut ceea ce si-a propus”, comenteaza analistul Larry Miller de la RBC Capital Markets.

Thompson s-a remarcat in pozitia de director general al McDonald's pentru piata SUA, compania lansand sub indrumarea sa mai multe produse de succes.

Controale ANSVSA în industria avicolă
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate...

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și Kairam Narsaiah, cercetători ai Institute of  Food Technologists din Birmingham, document care poartă titlul original ”Recent...