Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cererea poloniei de a relua utilizarea de proteine animale prelucrate in furajare, respinsa de ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cererea Poloniei de a relua utilizarea de „proteine animale prelucrate” (carne si oase, MDM) in furajarea pentru porci si pasari de curte a fost respinsa de catre celelalte state membre ale Uniunii Europene, scrie presa internationala.

La sedinta de saptamana trecuta a Consiliului pentru Agricultura si Pescuit al UE, delegatia poloneza a informat comisarii cu privire la cererea sa de a i se permite utilizarea de proteine animale prelucrate (PAPS) in hrana pasarilor si a porcilor, ceea ce ar implica Polonia sa implementeze anumite masuri restrictive adoptate pentru a lupta impotriva transmiterii de encefalopatie spongiforma (EST).

Majoritatea statelor membre au analizat cu seriozitate cererea Poloniei, insa au insistat asupra faptului ca orice revizuire a interdictiei de a se folosi proteine animale prelucrate ar trebui sa respecte concluziile Consiliului agricultura din noiembrie (13889/10 ADD 1 REV 1).

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...