Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cererea poloniei de a relua utilizarea de proteine animale prelucrate in furajare, respinsa de ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cererea Poloniei de a relua utilizarea de „proteine animale prelucrate” (carne si oase, MDM) in furajarea pentru porci si pasari de curte a fost respinsa de catre celelalte state membre ale Uniunii Europene, scrie presa internationala.

La sedinta de saptamana trecuta a Consiliului pentru Agricultura si Pescuit al UE, delegatia poloneza a informat comisarii cu privire la cererea sa de a i se permite utilizarea de proteine animale prelucrate (PAPS) in hrana pasarilor si a porcilor, ceea ce ar implica Polonia sa implementeze anumite masuri restrictive adoptate pentru a lupta impotriva transmiterii de encefalopatie spongiforma (EST).

Majoritatea statelor membre au analizat cu seriozitate cererea Poloniei, insa au insistat asupra faptului ca orice revizuire a interdictiei de a se folosi proteine animale prelucrate ar trebui sa respecte concluziile Consiliului agricultura din noiembrie (13889/10 ADD 1 REV 1).

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...