Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Certificare iso 14001: 2004 sistemul de management al mediului pentru smithfield prod

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Companiei Smithfield Prod i-a fost acordat recent certificatul ISO 14001: 2004 pentru implementarea Sistemului de Management al Mediului, in urma Auditului de Certificare efectuat de catre DQS, organism international de certificare.

Certificatul acopera activitatile specifice de abatorizare, statia de procesare subproduse de origine animala si statia de epurare ape uzate si este valabil pana in septembrie 2012, fiind supus unei auditari periodice. ISO 14 001:2004 – Sistem de Management de Mediu este un standard international, elaborat de Organizatia Internationala de Standardizare (ISO) si aplicabil oricarui tip de organizatie sau sector de industrie, cu scopul de a oferi sprijin organizatiilor in vederea implementarii, imbunatatirii si mentinerii efective a unui Sistem de Management de Mediu.

Smithfield Prod este cel mai mare abator din Romania, cu o capacitate de 600 de capete pe ora, fiind situat pe locatia fostului COMTIM, in judetul Timis.

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...