Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Certificare iso 14001: 2004 sistemul de management al mediului pentru smithfield prod

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Companiei Smithfield Prod i-a fost acordat recent certificatul ISO 14001: 2004 pentru implementarea Sistemului de Management al Mediului, in urma Auditului de Certificare efectuat de catre DQS, organism international de certificare.

Certificatul acopera activitatile specifice de abatorizare, statia de procesare subproduse de origine animala si statia de epurare ape uzate si este valabil pana in septembrie 2012, fiind supus unei auditari periodice. ISO 14 001:2004 – Sistem de Management de Mediu este un standard international, elaborat de Organizatia Internationala de Standardizare (ISO) si aplicabil oricarui tip de organizatie sau sector de industrie, cu scopul de a oferi sprijin organizatiilor in vederea implementarii, imbunatatirii si mentinerii efective a unui Sistem de Management de Mediu.

Smithfield Prod este cel mai mare abator din Romania, cu o capacitate de 600 de capete pe ora, fiind situat pe locatia fostului COMTIM, in judetul Timis.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...