Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Certificare iso 14001: 2004 sistemul de management al mediului pentru smithfield prod

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Companiei Smithfield Prod i-a fost acordat recent certificatul ISO 14001: 2004 pentru implementarea Sistemului de Management al Mediului, in urma Auditului de Certificare efectuat de catre DQS, organism international de certificare.

Certificatul acopera activitatile specifice de abatorizare, statia de procesare subproduse de origine animala si statia de epurare ape uzate si este valabil pana in septembrie 2012, fiind supus unei auditari periodice. ISO 14 001:2004 – Sistem de Management de Mediu este un standard international, elaborat de Organizatia Internationala de Standardizare (ISO) si aplicabil oricarui tip de organizatie sau sector de industrie, cu scopul de a oferi sprijin organizatiilor in vederea implementarii, imbunatatirii si mentinerii efective a unui Sistem de Management de Mediu.

Smithfield Prod este cel mai mare abator din Romania, cu o capacitate de 600 de capete pe ora, fiind situat pe locatia fostului COMTIM, in judetul Timis.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...