Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Certificare iso 14001: 2004 sistemul de management al mediului pentru smithfield prod

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Companiei Smithfield Prod i-a fost acordat recent certificatul ISO 14001: 2004 pentru implementarea Sistemului de Management al Mediului, in urma Auditului de Certificare efectuat de catre DQS, organism international de certificare.

Certificatul acopera activitatile specifice de abatorizare, statia de procesare subproduse de origine animala si statia de epurare ape uzate si este valabil pana in septembrie 2012, fiind supus unei auditari periodice. ISO 14 001:2004 – Sistem de Management de Mediu este un standard international, elaborat de Organizatia Internationala de Standardizare (ISO) si aplicabil oricarui tip de organizatie sau sector de industrie, cu scopul de a oferi sprijin organizatiilor in vederea implementarii, imbunatatirii si mentinerii efective a unui Sistem de Management de Mediu.

Smithfield Prod este cel mai mare abator din Romania, cu o capacitate de 600 de capete pe ora, fiind situat pe locatia fostului COMTIM, in judetul Timis.

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...

Prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2010
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Domnul Secretarul de Stat Alexandru Potor a participat la prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2020 în perioada 2017-2020.   Au mai fost prezenți la eveniment directorul general adjunct al Autorității de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, Carmen Boteanu, experți din...