Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Certificare: rina simtex certifica toate firmele toneli holding

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rina Simtex, unul dintre cele mai importante organisme de certificare din Romania, a semnat, luna trecuta, contractul de certificare Calitate-Mediu-Siguranta Alimentului pentru cele opt firme care apartin holdingului Toneli. Patru dintre aceste companii erau deja certificate cu Rina Simtex si vor urma procesul de recertificare.

Toneli este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de oua din Romania. Holdingul desfasoara o activitate complexa de achizitie materii prime, stocare, fabricatie furaje, transport si logistica, crestere animale, productie oua si, in final, sortare, ambalare, distributie si vanzare.

Aceste procese au loc in doua puncte de productie-furaje, cinci locatii de productie-oua, doua pentru ambalare si sortare, precum si trei puncte de coordonare a distributiei. Ca atare, s-a optat pentru certificarea Calitate-Mediu-Siguranta Alimentului a fiecareia dintre aceste firme cu punctele de lucru aferente: Avicola Gaesti, Euro Casa Prod, Haditon Cereale, Haditon 2002, Toneli Free Range, Toneli Nutrition Titu, Toneli Packing Center, Toneli Holding.

Aceste certificari reprezinta expresia preocuparii noastre continue de a avea un management al Calitatii eficient, fara a incalca normele nationale si europene de Mediu si cu respectarea celor mai stricte prevederi vizand Siguranta Alimentului, subliniaza dl Toni Khoury, administrator Toneli Holding.

Am ales sa continuam colaborarea cu Rina Simtex deoarece am fost incantati de modul in care s-au desfasurat auditurile de certificare de pana acum, audituri care au reusit sa adauge plus valoare intregului proces de certificare
, mentioneaza dl Khoury.

In plus, Avicola Gaesti, a optat, inca de anul trecut, pentru certificarea conform International Food Standard. Certificarea IFS este o certificare de proces si produs solicitata azi de toate marile lanturi de retail din Romania. Aceasta are urmatoarele avantaje:

Cresterea productivitatii unei companii datorata optimizarii proceselor,
Cresterea sigurantei produsului si, implicit, o reducere a riscurilor privind responsabilitatea sociala pentru produsele realizate,
Consolidarea increderii clientilor in organizatie si in produsele oferite de aceasta,
Cresterea valorii brandului si a imaginii companiei certificate,

precizeaza Camelia Lascu Director departament Siguranta Alimentului in cadrul Rina Simtex Organismul de Certificare.

Rina Simtex are o experienta de 15 ani pe piata nationala si europeana a organismelor de certificare (sub denumirea de Simtex – Organismul de certificare, N.red.). Compania s-a alaturat, la inceputul acestui an, grupului Rina S.p.a, unul dintre cele mai vechi si mai prestigioase organisme de certificare din Europa si din lume.

Grupul RINA este prezent in Romania din 2006 si detine, la aceasta data, patru companii romanesti: RINA Romania, RINA SIMTEX, Projemir Energy si ISCIR Cert, cu reprezentante in Bucuresti, Constanta, Timisoara si Chisinau (Republica Moldova).

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...