Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Certificările IFS, cea mai bună recunoaștere a calității și siguranței produselor pentru export

Autor: meatmilkmiercuri, 26 aprilie, 2017

(Comunicat) Inaq Consulting, împreună cu IFS Management (Germania), organizează pe data de 19 mai 2017, la București, cea de a patra ediție a Conferinței IFS.  Noutățile acestei ediții privesc Versiunea 7, cea mai nouă a standardului IFS Food, care vine cu modificări importante și noi cerințe față de versiunea anterioară, apariția standardului IFS Global Markets HPC, managementul auditorilor de terță parte IFS, dar și programul de integritate IFS, portofoliul cursurilor INAQ Consulting – IFS Training Center în România fiind îmbunătățit cu două cursuri în domeniul IFS HPC, versiune 2.

 

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai: IFS din Germania, Polonia, Cehia, Ungaria și România, ai autorităţilor centrale române, ambasadelor în România ale unor ţări importante, precum și ai camerelor de comerţ străineî n România: CCIFER, NRCC, BRCC, ASEMER, CCIRI.

 

Subiectele prezentate și dezbătute se adresează producătorilor de produse alimentare și produse HPC – Household and Personal Care, firmelor de import-export, de transport şi logistică, furnizorilor existenţi şi potenţiali ai marilor lanţuri de retail, firmelor producătoare care doresc să exporte, dar și reprezentanților retailerilor autohtoni.

 

În urma acestui eveniment, participanții vor afla informații care îi vor ajuta să își îmbunătățească și să își adapteze modele de business, vor afla regulile după care marii retaileri își selectează furnizorii și vor înțelege condițiile pe care trebuie să le îndeplinească producătorii pentru a găsi parteneri străini, dar și care sunt posibilităţile pentru a exporta produsele alimentare şi nealimentare. Certificările IFS ajută producătorii români să exporte, acestea fiind cea mai bună recunoaștere a calității și siguranței produselor alimentare și nealimentare.

 

Un subiect deosebit de important abordat în cadrul acestei conferințe se referă și la cerinţele retailerilor pentru furnizorii de marcă proprie. Se va discuta, de asemenea, despre siguranţa alimentului, despre standardele IFS din industria cosmetică, dar și despre cele mai întâlnite abateri faţă de cerinţele standardului IFS la producătorii certificaţi IFS.

 

Organizatori: INAQ CONSULTING și IFS Management (Germania)

Parteneri Platinum: J.S. Hamilton Romania, AB FRIGO Consult, AGXECUTIVE, CRIS-TIM

Parteneri Gold: Alpin 57 Lux, GS1 România,

Partener Silver: Rommac Trade

Evenimentul este susținut de: PRO AGRO, APAR, ARC, AFR, Romalimenta, ARILOG, Camerele de comerț: Româno-Olandeză, Româno-Israeliană, Româno-Franceză, Româno-Engleză și Asociația Antreprenorilor Spanioli în România (ASEMER)

 

Mai multe detalii despre eveniment și înscrieri pot fi găsite accesând website www.inaq.ro sau pot fi solicitate la office@inaq.ro

Fundația ”Mitică Crăciunescu”, puternic implicată în proiecte sociale
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 ianuarie 2017

Pe lângă activitatea de producție și comerț, și luându-și misiunea civică în serios, compania Diana se implică în numeroase proiecte sociale pe care le derulează prin intermediul Fundației ”Mitică Crăciunescu”, nimeni altul decât fondatorul companiei vâlcene.   Potrivit programului de activitate, Fundatia ”Mitica...

Simpozion româno-german pe teme de Industrie Alimentară
Autor: meatmilk  /   luni, 21 noiembrie 2016

„Soluţii Germane pentru Industria Alimentară din România” este titlul simpozionului organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană la hotelul Intercontinental în data de 22 noiembrie 2016, între orele 8:30 şi 15:00, în salaFortuna.   Simpozionul reprezintă cea de-a doua etapă a evenimentului, iniţiat şi...