Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export

Autor: Maria Demetriadvineri, 13 septembrie, 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.

 

Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de măgar. Fabricile aprobate pot exporta imediat.

 

Global Meat News informează că negocierile și semnarea acordului au urmat unei vizite a ministrului Tereza Cristina și a echipei acesteia în China și alte țări din Asia, cu scopul de a extinde vânzarea de produse agricole braziliene.

Trump câștigă: China elimină taxele la importul cărnii de porc din Statele Unite!
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 20 septembrie 2019

Potrivit postului de televiziune chinez CCTV, carnea de porc din SUA este una dintre mărfurile care nu va mai fi supusă tarifelor de către guvernul de la Beijing, ca parte a războiului comercial dintre cele două țări.   Comentând anunțul, președintele Consiliului Național al Producătorilor de Porci din Statele Unite, David...

Cresc exporturile braziliene de carne de pasăre și de porc
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 30 august 2019

Sectorul brazilian al cărnii traversează o perioadă favorabilă, de vreme ce, deja crescute, se estimează că exporturile de păsări de curte și carne de porc braziliene vor crește constant pentru restul anului, determinate de cererea asiatică.   Cercetările realizate de Asociația braziliană de proteine ​​animale (ABPA)...