Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China a importat in 2008 cu 470% mai multa carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

China a ridicat nivelul importurilor de carne de porc cu 470% in 2008, in comparatie cu 2007, pentru a face fata cererii din piata si pentru a stabiliza preturile, au precizat autoritatile din domeniu. Astfel, in perioada ianuarie-octombrie 2008 China a importat 348.000 tone de carne de porc, crescand valoarea importurilor cu 570%, pana la 490 milioane de dolari.

Cea mai mare parte a carnii, respectiv 88% din total, a fost adusa din Statele Unite si din Uniunea Europeana. Potrivit informatiilor oficiale, importurile de carne de porc din Statele Unite au crescut cu 820% anul trecut, iar cele din Uniunea Europeana cu 520%.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...