Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China a introdus cipuri de identificare pentru trasabilitatea porcilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Autoritatile din China de Sud Vest au inceput sa introduca 2 cipuri de identificare in picioarele din spate ale porcilor, cu detalii despre locul unde au fost abatorizati, examinati si vanduti.

In Chengdu, capitala Provinciei Sichuan, 45 de piete au inceput deja sa vanda porci cu astfel de cipuri de identificare, spun oficialii. Inainte ca un porc sa fie vandut unui abator, 2 inele de plastic, continand cele 2 cipuri cu informatii despre unde a fost hranit porcul, sunt fixate de picioarele acestuia. Ulterior, dupa abatorizare, inspectare si comercializare, sunt adaugate informatiile aditionale.

Cand fiecare parte din respectivul porc este vanduta, cipul este scanat in asa fel incat fiecare consumator sa aiba toate datele privind trasabilitatea carnii. Acest sistem previne, de asemenea, comercilizarea ilegala a carnii de porc. Atunci cand fiecare retailer scaneaza un anumit cip, sistemul indica exact cata carne de porc exista in stoc. Mai mult, cantarele electronice sunt legate la sistemul de comercializare pentru a se putea urmari cata carne se vinde. Astfel cantitatea de carne de porc vanduta nu trebuie sa o depaseasca pe cea procesata.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...