Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

China impune taxe pentru puii din sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

China va percepe taxele anti-dumping intre 50.3 la suta pina la 105,4 la suta la importurile de produse din carne de pui din SUA, scrie presa internationala.

Ministerul Chinez al Comertului a declarat, citand rezultatele unei anchete initiate in urma cu un an, ca industria americana de pui pratica preturi de dumping pe piata chineza si a provocat daune semnificative aviculturii nationale. Masurile anti-dumping vor fi aplicate la produseledin carne de pui pentru cinci ani.

Aceasta miscare vine dupa ce China a impus taxe anti-subventii variind de la 4% la 30,3% pentru produsele de pui din SUA la sfarsitul lui august 2010, tot pentru cinci ani, dupa ce a ajuns la concluzia ca producatorii americani au primit subventii guvernamentale.

In 2008, exporturile americane de produse din carne de pui in China au crescut 12.34% pe an, pana la 584.300 de tone. De asemenea, aproximativ 305.600 de tone de produse de carne de pui din SUA au aterizat in China, in prima jumatate a anului 2009, in crestere cu 6.54 la suta pe an, reprezentand 89.24 la suta din totalul importurilor Chinei de produse de pui.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...