Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China impune taxe pentru puii din sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

China va percepe taxele anti-dumping intre 50.3 la suta pina la 105,4 la suta la importurile de produse din carne de pui din SUA, scrie presa internationala.

Ministerul Chinez al Comertului a declarat, citand rezultatele unei anchete initiate in urma cu un an, ca industria americana de pui pratica preturi de dumping pe piata chineza si a provocat daune semnificative aviculturii nationale. Masurile anti-dumping vor fi aplicate la produseledin carne de pui pentru cinci ani.

Aceasta miscare vine dupa ce China a impus taxe anti-subventii variind de la 4% la 30,3% pentru produsele de pui din SUA la sfarsitul lui august 2010, tot pentru cinci ani, dupa ce a ajuns la concluzia ca producatorii americani au primit subventii guvernamentale.

In 2008, exporturile americane de produse din carne de pui in China au crescut 12.34% pe an, pana la 584.300 de tone. De asemenea, aproximativ 305.600 de tone de produse de carne de pui din SUA au aterizat in China, in prima jumatate a anului 2009, in crestere cu 6.54 la suta pe an, reprezentand 89.24 la suta din totalul importurilor Chinei de produse de pui.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...