Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China impune taxe pentru puii din sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

China va percepe taxele anti-dumping intre 50.3 la suta pina la 105,4 la suta la importurile de produse din carne de pui din SUA, scrie presa internationala.

Ministerul Chinez al Comertului a declarat, citand rezultatele unei anchete initiate in urma cu un an, ca industria americana de pui pratica preturi de dumping pe piata chineza si a provocat daune semnificative aviculturii nationale. Masurile anti-dumping vor fi aplicate la produseledin carne de pui pentru cinci ani.

Aceasta miscare vine dupa ce China a impus taxe anti-subventii variind de la 4% la 30,3% pentru produsele de pui din SUA la sfarsitul lui august 2010, tot pentru cinci ani, dupa ce a ajuns la concluzia ca producatorii americani au primit subventii guvernamentale.

In 2008, exporturile americane de produse din carne de pui in China au crescut 12.34% pe an, pana la 584.300 de tone. De asemenea, aproximativ 305.600 de tone de produse de carne de pui din SUA au aterizat in China, in prima jumatate a anului 2009, in crestere cu 6.54 la suta pe an, reprezentand 89.24 la suta din totalul importurilor Chinei de produse de pui.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...