Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China incearca sa stabilizeze pretul la carnea de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul carnii de porc scade treptat in China. Purtatorul de cuvant al Ministerului de Comert, Yao Jian, a declarat, pentru presa locala, ca guvernul Chinez va lua masuri pentru a se asigura ca pretul la carne de porc va ramane stabil.

Din ianuarie, pretul carnii de porc a scazut cu 9 procente iar producatorii locali pierd bani. Guvernul vrea sa se asigure ca acest lucru nu va demotiva fermierii, mai ales ca in februarie septelul chinez de porci a scazut cu 2,6 procenate fata de luna precedenta.

Jian nu a oferit informatii clare in ceea ce priveste masurile guvernamentale pentru stabilizarea pretului carnii de porc insa presa locala speculeaza ca se intentioneaza stocarea de cantitati mari de carne de porc congelata.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...