Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China incearca sa stabilizeze pretul la carnea de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul carnii de porc scade treptat in China. Purtatorul de cuvant al Ministerului de Comert, Yao Jian, a declarat, pentru presa locala, ca guvernul Chinez va lua masuri pentru a se asigura ca pretul la carne de porc va ramane stabil.

Din ianuarie, pretul carnii de porc a scazut cu 9 procente iar producatorii locali pierd bani. Guvernul vrea sa se asigure ca acest lucru nu va demotiva fermierii, mai ales ca in februarie septelul chinez de porci a scazut cu 2,6 procenate fata de luna precedenta.

Jian nu a oferit informatii clare in ceea ce priveste masurile guvernamentale pentru stabilizarea pretului carnii de porc insa presa locala speculeaza ca se intentioneaza stocarea de cantitati mari de carne de porc congelata.

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...

Expunerea la lumină reduce 50 % din substanțele nutritive ale laptelui
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Studii recente arată că laptele expus la lumină timp de 16 ore pierde mai mult de jumătate din cantitatea de vitamina A, conținută inițial, dacă nu este ambalată cu o protecție corespunzătoare la lumină.   Pentru a contracara acest efect negativ, compania de servicii și certificare Noluma a dezvoltat un instrument de...