Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

China incearca sa stabilizeze pretul la carnea de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul carnii de porc scade treptat in China. Purtatorul de cuvant al Ministerului de Comert, Yao Jian, a declarat, pentru presa locala, ca guvernul Chinez va lua masuri pentru a se asigura ca pretul la carne de porc va ramane stabil.

Din ianuarie, pretul carnii de porc a scazut cu 9 procente iar producatorii locali pierd bani. Guvernul vrea sa se asigure ca acest lucru nu va demotiva fermierii, mai ales ca in februarie septelul chinez de porci a scazut cu 2,6 procenate fata de luna precedenta.

Jian nu a oferit informatii clare in ceea ce priveste masurile guvernamentale pentru stabilizarea pretului carnii de porc insa presa locala speculeaza ca se intentioneaza stocarea de cantitati mari de carne de porc congelata.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...