Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

China incearca sa stabilizeze pretul la carnea de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pretul carnii de porc scade treptat in China. Purtatorul de cuvant al Ministerului de Comert, Yao Jian, a declarat, pentru presa locala, ca guvernul Chinez va lua masuri pentru a se asigura ca pretul la carne de porc va ramane stabil.

Din ianuarie, pretul carnii de porc a scazut cu 9 procente iar producatorii locali pierd bani. Guvernul vrea sa se asigure ca acest lucru nu va demotiva fermierii, mai ales ca in februarie septelul chinez de porci a scazut cu 2,6 procenate fata de luna precedenta.

Jian nu a oferit informatii clare in ceea ce priveste masurile guvernamentale pentru stabilizarea pretului carnii de porc insa presa locala speculeaza ca se intentioneaza stocarea de cantitati mari de carne de porc congelata.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...