Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China interzice consumul de carne de caine si de pisica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In incercarea de a intrerupe o traditie culinara ce dateaza de milenii, specialistii chinezi in legislatie au propus interzicerea consumului de carne de caine si de pisica, informeaza The Guardian.

Proiectul de lege va fi trimis autoritatilor in luna aprilie si este rezultatul criticilor aduse acestei practici culinare de catre clasa de mijloc, care a inceput sa adopte animale de casa. Conform propunerii legislative, vanzarea/consumul de astfel de carne risca 15 zile de inchisoare, pentru persoane fizice si o amenda de pana la 73.000 de dolari, pentru comercianti.

Mii de sustinatori au aderat la protestele online lansate de iubitorii animalelor devenite de companie, care – indeosebi in nordul tarii – sunt indragite sub forma de tocanita.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...