Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China interzice consumul de carne de caine si de pisica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In incercarea de a intrerupe o traditie culinara ce dateaza de milenii, specialistii chinezi in legislatie au propus interzicerea consumului de carne de caine si de pisica, informeaza The Guardian.

Proiectul de lege va fi trimis autoritatilor in luna aprilie si este rezultatul criticilor aduse acestei practici culinare de catre clasa de mijloc, care a inceput sa adopte animale de casa. Conform propunerii legislative, vanzarea/consumul de astfel de carne risca 15 zile de inchisoare, pentru persoane fizice si o amenda de pana la 73.000 de dolari, pentru comercianti.

Mii de sustinatori au aderat la protestele online lansate de iubitorii animalelor devenite de companie, care – indeosebi in nordul tarii – sunt indragite sub forma de tocanita.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...