Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China interzice consumul de carne de caine si de pisica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In incercarea de a intrerupe o traditie culinara ce dateaza de milenii, specialistii chinezi in legislatie au propus interzicerea consumului de carne de caine si de pisica, informeaza The Guardian.

Proiectul de lege va fi trimis autoritatilor in luna aprilie si este rezultatul criticilor aduse acestei practici culinare de catre clasa de mijloc, care a inceput sa adopte animale de casa. Conform propunerii legislative, vanzarea/consumul de astfel de carne risca 15 zile de inchisoare, pentru persoane fizice si o amenda de pana la 73.000 de dolari, pentru comercianti.

Mii de sustinatori au aderat la protestele online lansate de iubitorii animalelor devenite de companie, care – indeosebi in nordul tarii – sunt indragite sub forma de tocanita.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...