Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China interzice consumul de carne de caine si de pisica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In incercarea de a intrerupe o traditie culinara ce dateaza de milenii, specialistii chinezi in legislatie au propus interzicerea consumului de carne de caine si de pisica, informeaza The Guardian.

Proiectul de lege va fi trimis autoritatilor in luna aprilie si este rezultatul criticilor aduse acestei practici culinare de catre clasa de mijloc, care a inceput sa adopte animale de casa. Conform propunerii legislative, vanzarea/consumul de astfel de carne risca 15 zile de inchisoare, pentru persoane fizice si o amenda de pana la 73.000 de dolari, pentru comercianti.

Mii de sustinatori au aderat la protestele online lansate de iubitorii animalelor devenite de companie, care – indeosebi in nordul tarii – sunt indragite sub forma de tocanita.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...