Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China: probleme cu exporturile de carne din cauza calitatii slabe

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

China, care a devenit recent cel mai mare producator de carne la nivel mondial, furnizand 29% din productia globala, ar putea intampina probleme la exportul carnii din cauza calitatii precare a acestor produse, arata un studiu de piata. De altfel, Rusia a impus deja restrictii pentru importurile de carne din China, din cauza calitatii slabe ale produselor din carne. Mai mult, spun specialistii, calitatea carnii produse in China continua sa se deprecieze, pe fondul problemelor si dezordinelor din sistemul veterinar chinezesc, ceea ce exclude posibilitatea controlarii septelului.

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...

Expunerea la lumină reduce 50 % din substanțele nutritive ale laptelui
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Studii recente arată că laptele expus la lumină timp de 16 ore pierde mai mult de jumătate din cantitatea de vitamina A, conținută inițial, dacă nu este ambalată cu o protecție corespunzătoare la lumină.   Pentru a contracara acest efect negativ, compania de servicii și certificare Noluma a dezvoltat un instrument de...