Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China va importa mai multa carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Daca pretul mondial al carnii de porc va continua sa scada, China va intensifica importurile, anunta pigprogress.com, citand surse americane.

Potrivit site-ului, principalul furnizor de carne de porc al Chinei, Statele Unite, a trimis spre aceasta tara in primele sase luni ale acestui an de 16 ori mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce reprezinta o crestere record.

Wang Jimin, Director al Academiei de ªtiinte Agricole a Chinei a declarat ca guvernul de la Pekin intentioneaza sa mareasca importurile, indeosebi din tarile in care se vor inregistra noi scaderi a pretului.

Analistii afirma ca pentru Statele Unite, cresterea spectaculoasa a exporturilor nu trebuie sa fie un motiv de mandrie, acestea fiind, de fapt, plati in contul uriasei datorii pe care statul American il are in contul gigantului economic Asiatic.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...