Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

China va importa mai multa carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Daca pretul mondial al carnii de porc va continua sa scada, China va intensifica importurile, anunta pigprogress.com, citand surse americane.

Potrivit site-ului, principalul furnizor de carne de porc al Chinei, Statele Unite, a trimis spre aceasta tara in primele sase luni ale acestui an de 16 ori mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce reprezinta o crestere record.

Wang Jimin, Director al Academiei de ªtiinte Agricole a Chinei a declarat ca guvernul de la Pekin intentioneaza sa mareasca importurile, indeosebi din tarile in care se vor inregistra noi scaderi a pretului.

Analistii afirma ca pentru Statele Unite, cresterea spectaculoasa a exporturilor nu trebuie sa fie un motiv de mandrie, acestea fiind, de fapt, plati in contul uriasei datorii pe care statul American il are in contul gigantului economic Asiatic.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...