Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

China va importa mai multa carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Daca pretul mondial al carnii de porc va continua sa scada, China va intensifica importurile, anunta pigprogress.com, citand surse americane.

Potrivit site-ului, principalul furnizor de carne de porc al Chinei, Statele Unite, a trimis spre aceasta tara in primele sase luni ale acestui an de 16 ori mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, ceea ce reprezinta o crestere record.

Wang Jimin, Director al Academiei de ªtiinte Agricole a Chinei a declarat ca guvernul de la Pekin intentioneaza sa mareasca importurile, indeosebi din tarile in care se vor inregistra noi scaderi a pretului.

Analistii afirma ca pentru Statele Unite, cresterea spectaculoasa a exporturilor nu trebuie sa fie un motiv de mandrie, acestea fiind, de fapt, plati in contul uriasei datorii pe care statul American il are in contul gigantului economic Asiatic.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...