Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Chinezii ne vor tunde oaia si ne vor pune pielea pe bat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo.ro, un grup de investitori chinezi din Provincia Autonoma Ningxia Hui, cea mai importanta regiune agricola a Chinei, intentioneaza sa prea lana si pieile animalelor crescute in fermele hunedorene.

In vara anului trecut, Consiulul Judetean Hunedoara a semnat cu autoritatile chineze Intelegerea privind stabilirea de relatii de prietenie intre Judetul Hunedoara din Romania si Regiunea Autonoma Ningxia Hui din Republica Populara Chineza, in vederea stabilirii unor parteneriate directe si economico-sociale.

Colaborarea continua, anul acesta, prin inceperea negocierilor privind infiintarea in judetul Hunedoara a unor centre de colectare a lanii de oaie si a pieilor de animale provenite din fermele crescatorilor hunedoreni si din judetele invecinate.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...