Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Chinezii ne vor tunde oaia si ne vor pune pielea pe bat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo.ro, un grup de investitori chinezi din Provincia Autonoma Ningxia Hui, cea mai importanta regiune agricola a Chinei, intentioneaza sa prea lana si pieile animalelor crescute in fermele hunedorene.

In vara anului trecut, Consiulul Judetean Hunedoara a semnat cu autoritatile chineze Intelegerea privind stabilirea de relatii de prietenie intre Judetul Hunedoara din Romania si Regiunea Autonoma Ningxia Hui din Republica Populara Chineza, in vederea stabilirii unor parteneriate directe si economico-sociale.

Colaborarea continua, anul acesta, prin inceperea negocierilor privind infiintarea in judetul Hunedoara a unor centre de colectare a lanii de oaie si a pieilor de animale provenite din fermele crescatorilor hunedoreni si din judetele invecinate.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...