Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Chinezii ne vor tunde oaia si ne vor pune pielea pe bat

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo.ro, un grup de investitori chinezi din Provincia Autonoma Ningxia Hui, cea mai importanta regiune agricola a Chinei, intentioneaza sa prea lana si pieile animalelor crescute in fermele hunedorene.

In vara anului trecut, Consiulul Judetean Hunedoara a semnat cu autoritatile chineze Intelegerea privind stabilirea de relatii de prietenie intre Judetul Hunedoara din Romania si Regiunea Autonoma Ningxia Hui din Republica Populara Chineza, in vederea stabilirii unor parteneriate directe si economico-sociale.

Colaborarea continua, anul acesta, prin inceperea negocierilor privind infiintarea in judetul Hunedoara a unor centre de colectare a lanii de oaie si a pieilor de animale provenite din fermele crescatorilor hunedoreni si din judetele invecinate.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...