Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Chr. Hansen este Partener al Expo Conferinței Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkjoi, 30 martie, 2017

Liderul mondial în producția și furnizarea ingredientelor naturale pentru Industria alimentară, Chr. Hansen, este Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Viziune, Capital, Export-Elemente de eficiență înntr-un nou peisaj economic”.

 

Parteneriatul cu Chr. Hansen se va materializa prin prezența cu stand propriu în cadrul secțiunii B2B-Expo.

 

Despre Chr. Hansen

 

Chr. Hansen este o companie internațională axată pe biotehnologie, specializată în dezvoltarea ingredientelor naturale pentru industria alimentară, farmaceutică și agricultură.

 

Gama de produse cuprinde: culturi, enzime, probiotice, coloranţi naturali și ingrediente alimentare cu proprietăți colorante.

 

În fiecare zi, peste 1 miliard de oameni din lumea întreagă  consumă produse care conțin ingrediente Chr. Hansen. Produsele Chr. Hansen conferă gust, aspect, valoare nutritivă și beneficii pentru sănătatea consumatorilor.

 

Chr. Hansen se află în poziția unică de a îndeplini cerințele clienților și consumatorilor pentru nutriție și alimente sănătoase, gustoase, sigure și la îndemână, prin mijloace naturale.

 

Strategia Chr. Hansen, sintetizată în sloganul ”Nature’s no.1”, cuprinde domeniile naturale în care activează și reprezintă ambiția companiei de a fi Nr. 1 în tot ceea ce face.

 

Valorile Chr. Hansen – ambiție, performanță, încredere, muncă în echipă și onestitate – sunt baza afacerilor companiei.

Detalii despre conferință și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

INSSE: Producția de lapte și lactate în ianuarie 2017 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 10 martie 2017

Conform ultimului raport al INSSE, in  luna  ianuarie  2017,  cantitatea  de  lapte  de  vacă  colectată  de unităţile procesatoare a crescut faţă de luna ianuarie 2016 cu 1,3%   În  luna  ianuarie  2017,  cantitatea  de  lapte  de  vacă  colectată  de  la  exploataţiile  agricole ...

INSSE: Importurile de lapte-materie primă au crescut cu 22 %
Autor: meatmilk  /   marți, 7 martie 2017

Potrivit ultimului raport emis de INSSE, importurile de lapte-materie primă au crescut cu 22% în primele 11 luni ale anului 2016 faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, în timp ce exporturile au scăzut cu 37% în aceeaşi perioadă. Romania a importat lapte-materie primă şi derivate din lapte, cu excepţia branzeturilor, de peste...