Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cifra de afaceri a avicola bucuresti a crescut cu 42% la noua luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cifra de afaceri a producatorului de carne de pasare si oua Avicola Bucuresti (AVBW) a crescut cu 42% in primele noua luni, la 22,4 milioane lei (5,3 milioane euro), comparativ cu valoarea din perioada similara a anului trecut, de 15,7 milioane lei.

Veniturile au avansat usor, cu 5%, de la 33,2 milioane lei la 34,8 milioane lei (8,2 milioane euro), potrivit raportului financiar remis pietei Rasdaq a Bursei de valori Bucuresti. Cheltuielile au scazut cu 15%, la 32,8 milioane lei (7,7 milioane euro), de la 38,8 milioane lei cat au insumat in intervalul ianuarie-septembrie de anul trecut. Astfel, firma a obtinut un profit net de 1,7 milioane lei (402.000 de euro), fata de pierderile, de 5,6 milioane lei, in primele noua luni din 2008.

Avicola Bucuresti are un capital social de 9,3 milioane lei, impartit in 3,7 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei. Potrivit celor mai recente raportari, firma este controlata de SIF Muntenia (SIF4), care detine 98,28% din actiuni.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...