Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cifra de afaceri a avicola bucuresti a crescut cu 42% la noua luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cifra de afaceri a producatorului de carne de pasare si oua Avicola Bucuresti (AVBW) a crescut cu 42% in primele noua luni, la 22,4 milioane lei (5,3 milioane euro), comparativ cu valoarea din perioada similara a anului trecut, de 15,7 milioane lei.

Veniturile au avansat usor, cu 5%, de la 33,2 milioane lei la 34,8 milioane lei (8,2 milioane euro), potrivit raportului financiar remis pietei Rasdaq a Bursei de valori Bucuresti. Cheltuielile au scazut cu 15%, la 32,8 milioane lei (7,7 milioane euro), de la 38,8 milioane lei cat au insumat in intervalul ianuarie-septembrie de anul trecut. Astfel, firma a obtinut un profit net de 1,7 milioane lei (402.000 de euro), fata de pierderile, de 5,6 milioane lei, in primele noua luni din 2008.

Avicola Bucuresti are un capital social de 9,3 milioane lei, impartit in 3,7 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei. Potrivit celor mai recente raportari, firma este controlata de SIF Muntenia (SIF4), care detine 98,28% din actiuni.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...