Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cifra de afaceri a avicola bucuresti a crescut cu 42% la noua luni

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cifra de afaceri a producatorului de carne de pasare si oua Avicola Bucuresti (AVBW) a crescut cu 42% in primele noua luni, la 22,4 milioane lei (5,3 milioane euro), comparativ cu valoarea din perioada similara a anului trecut, de 15,7 milioane lei.

Veniturile au avansat usor, cu 5%, de la 33,2 milioane lei la 34,8 milioane lei (8,2 milioane euro), potrivit raportului financiar remis pietei Rasdaq a Bursei de valori Bucuresti. Cheltuielile au scazut cu 15%, la 32,8 milioane lei (7,7 milioane euro), de la 38,8 milioane lei cat au insumat in intervalul ianuarie-septembrie de anul trecut. Astfel, firma a obtinut un profit net de 1,7 milioane lei (402.000 de euro), fata de pierderile, de 5,6 milioane lei, in primele noua luni din 2008.

Avicola Bucuresti are un capital social de 9,3 milioane lei, impartit in 3,7 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei. Potrivit celor mai recente raportari, firma este controlata de SIF Muntenia (SIF4), care detine 98,28% din actiuni.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...