Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cifra de afaceri a grupului agricola bacau a crescut cu 20%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revista Piata, grupul de firme Agricola Bacau a depasit, in 2011, pragul de o jumatate de miliard de lei, inregistrand o cifra totala de afaceri de 508,498 milioane de lei (aproximativ 119 milioane de euro).

Anul trecut, Agricola International SA Bacau, principala companie a grupului, a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 336,118 milioane lei (circa 78,15 milioane euro), fata de 279,258 milioane lei in 2010.

In comparatie cu 2010, cifra de afaceri a companiei a crescut cu 20%, iar profitul net reprezinta aproximativ 2% din total venituri. Evident, performanta economica a companiilor din industria zootehnica a fost serios afectata de preturile resurselor de baza (cereale, sroturi, etc) care s-au situat in anul 2011 la niveluri foarte inalte (cresteri de pret de peste 100% fata de anul 2009, anul izbucnirii crizei resurselor furajere), a declarat Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau.

Prin urmare, vanzarile noastre de carne de pui au crescut efectiv cu 20% in volum in 2011 fata de anul precedent, respectiv cu 32% in valoare, ceea ce reprezinta o adevarata performanta a echipei Agricola Bacau, mai ales in contextul in care vorbim de o piata stationara la carnea de pui si de o scadere a consumului de carne in general – a adaugat Grigore Horoi.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...