Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cifra de afaceri a grupului agricola bacau a crescut cu 20%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Revista Piata, grupul de firme Agricola Bacau a depasit, in 2011, pragul de o jumatate de miliard de lei, inregistrand o cifra totala de afaceri de 508,498 milioane de lei (aproximativ 119 milioane de euro).

Anul trecut, Agricola International SA Bacau, principala companie a grupului, a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 336,118 milioane lei (circa 78,15 milioane euro), fata de 279,258 milioane lei in 2010.

In comparatie cu 2010, cifra de afaceri a companiei a crescut cu 20%, iar profitul net reprezinta aproximativ 2% din total venituri. Evident, performanta economica a companiilor din industria zootehnica a fost serios afectata de preturile resurselor de baza (cereale, sroturi, etc) care s-au situat in anul 2011 la niveluri foarte inalte (cresteri de pret de peste 100% fata de anul 2009, anul izbucnirii crizei resurselor furajere), a declarat Grigore Horoi, presedintele Agricola Bacau.

Prin urmare, vanzarile noastre de carne de pui au crescut efectiv cu 20% in volum in 2011 fata de anul precedent, respectiv cu 32% in valoare, ceea ce reprezinta o adevarata performanta a echipei Agricola Bacau, mai ales in contextul in care vorbim de o piata stationara la carnea de pui si de o scadere a consumului de carne in general – a adaugat Grigore Horoi.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...