Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Ciobanii se asteapta la preturi reale, neinfluentate de comercianti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Stanele din toata tara intineresc. Televiziunea TVS Oradea prezinta ciobanii care isi freaca mainile, gandind ca vor incasa de Pasti, pentru mieii vanduti, sumele pe care le asteapta sau apropiate.

La locul de fatare al stanelor, se lucreaza la foc continuu, iar ciobanii se odihnesc rar si putin, pentru ca oile aduc zilnic pe lume sute de miei, intr-un singur adapost.

Proprietarii animalelor spera ca pretul carnii de miel va fi macar la nivelul celui de anul trecut, sa se poata bucura de un minim profit. Isi doresc ca implicarea intermediarilor in lantul comercial al carnii de miel sa fie neimportanta, astfel incat degringolada de anul trecut, resimtita serios pe aceasta piata, in multe dintre judetele tarii, sa nu ii afecteze pe ei si – deopotriva – pe consumatori.

Autoritatile sunt insa de parere ca evaziunea fiscala este prezenta pe piata carnii de miel, intr-un procent ce depaseste cu mult celelalte segmente ale industriei carnii, astfel nu toate nemultumirile producatorilor de carne de miel sunt intemeiate. (TS)

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...