Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Cioloş: ”Nu este drept ca un stat membru al UE să fie acuzat fără dovezi”

Autor: Ilie Stoianjoi, 14 februarie, 2013

”Nu este drept ca un stat membru al Uniunii Europene să fie acuzat fără dovezi”, a declarat miercuri comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, considerând corectă şi promptă reacţia autorităţilor române în privinţa scandalului cărnii de cal. 

“România a dat dovada de transparenţă, ceea ce arată că poate gestiona o astfel de situaţie”, a declarat Dacian Cioloş, la o conferinţă de presă.

Oficialul se întâlneşte la Bruxelles, cu miniştri europeni din statele implicate în scandalul cărnii de cal, şi a precizat că va prezenta şi în Comisia Europeană aceeaşi poziţie exprimată vizavi de modul în care autorităţile române au gestionat problema cărnii de cal.(Agerpres)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...