Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Circa 40 de mii de curci sacrificate din cauza gripei aviare in olanda

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agroinfo, citand Agerpres, circa 42.700 de curci dintr-o ferma din localitatea olandeza Kelpen-Oler au fost sacrificate duminica, 18 martie a.c., dupa ce prezenta virusului H5 al gripei aviare a fost detectata la aceasta crescatorie de pasari.

Gripa aviara a fost descoperita la aceasta crescatorie in urma unor teste regulate, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului olandez al Agriculturii, Murco Mijnlieff.

Odata cu sacrificarea pasarilor a fost instituita si interdictia transportului de pasari, oua si excremente de pasare pe o raza de trei kilometri in jurul fermei contaminate, urmand ca la alte 25 de crescatorii de pasari situate in apropierea acesteia sa fie efectuate analize.

Efectuam teste si, in cazul in care contaminarea va fi confirmata, vom decide si uciderea pasarilor din aceste crescatorii, a declarat Mijnlieff, precizand ca rezultatele testelor vor fi cunoscute in 10 zile.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...