Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Circa 40 de mii de curci sacrificate din cauza gripei aviare in olanda

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Agroinfo, citand Agerpres, circa 42.700 de curci dintr-o ferma din localitatea olandeza Kelpen-Oler au fost sacrificate duminica, 18 martie a.c., dupa ce prezenta virusului H5 al gripei aviare a fost detectata la aceasta crescatorie de pasari.

Gripa aviara a fost descoperita la aceasta crescatorie in urma unor teste regulate, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului olandez al Agriculturii, Murco Mijnlieff.

Odata cu sacrificarea pasarilor a fost instituita si interdictia transportului de pasari, oua si excremente de pasare pe o raza de trei kilometri in jurul fermei contaminate, urmand ca la alte 25 de crescatorii de pasari situate in apropierea acesteia sa fie efectuate analize.

Efectuam teste si, in cazul in care contaminarea va fi confirmata, vom decide si uciderea pasarilor din aceste crescatorii, a declarat Mijnlieff, precizand ca rezultatele testelor vor fi cunoscute in 10 zile.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...