Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

În ciuda previziunilor, carnea pentru sărbători s-a scumpit

Autor: Meat MIlkjoi, 12 decembrie, 2013

Masa de Crăciun, mai goală anul acesta ca niciodată! Mulți dintre bucureștenii care își fac cumpărăturile cu două săptămâni înainte de Sărbători aleg să evite raionul de cărnuri, din cauza prețurilor prea mari.

Față de anul trecut, carnea s-a scumpit cu 20 la sută, iar cumpărătorii se tem că majorările nu se vor opri aici, mai ales că vânzătorii vor profita de apropierea Crăciunului, se arată într-un reportaj realizat de pestul de televiziune N24.

Există, însă, și vești bune pentru cei care își permit de Sărbători carnea de porc. Oamenii care nu sunt convinși de calitatea produsului pe care îl cumpără, pot sta liniștiți acum. Și asta pentru că în Capitală s-au deschis trei laboratoare de testare a cărnii, iar rezultatele analizelor se dau pe loc. (Mai multe, pe www.n24plus.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...