Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

CMC Grup este Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk

Autor: meatmilkmiercuri, 29 martie, 2017

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și management al afacerilor, care va si susținută de domnul Marius Maier, owner al companiei, în Ședința generală din dimineața zilei de 25 mai.

 

Broker de asigurare independent, autorizat din 1999 de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor să CMC Grup prestează activități specifice pe teritoriul României. Caracterizând-uși activitatea, specialiștii CMC Grup afirmă:

 

”Suntem atenți la detaliile expunerii pe care le implică activitatea clientului, inovativi în conceperea programelor de asigurare, exigenți în negocierea cu asigurătorii și, cum clienții sunt pe primul plan, ne place să le depășim așteptările.

 

Vom realiza gestiunea zi de zi a programului de asigurare prin răspunsuri operative, care au la bază dorința noastră ca la final clientul să nu ne perceapă ca o entitate separată, ci o prelungire a organigramei spre un departament eficient care beneficiază de specializare, expertiză și implicare.

 

Activitatea desfășurată a cunoscut o evoluție ascendentă, serviciile oferite partenerilor noștri s-au diversificat pe măsura creșterii calității acestora. Dezvoltarea activității companiei reiese și din evoluția principalilor indicatori de comensurare: volumul anual de prime intermediate și comisioanele anuale încasate”.

Detalii despre eveniment și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

PRIA Agriculture a desemnat premiantele Galei ”Woman in Agriculture”
Autor: Meat MIlk  /   joi, 31 martie 2016

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a participat la conferința PRIA Agriculture, însoțită în premieră în acest an de Gala Women in Agriculture, care a avut loc la București, în 29 martie 2016, la hotelul InterContinental, sala Rondă, începând cu ora 14.30.   Conferința PRIA Agriculture a fost cel mai important eveniment...

Fabrica de tractoare IRUM Reghin face angajări
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 22 ianuarie 2016

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, estimează că va recruta în acest an 40 de oameni, de la agenţi vânzări până la ingineri, astfel că ar putea ajunge la 450 de angajaţi în acest an.   În prezent, IRUM are 405 an­ga­jaţi, care se ocupă de fabricarea...