Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cnvm l-a amendat pe ioan popa, actionarul majoritar de la avicola brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) l-a amendat pe Ioan Popa, actionarul majoritar al Avicola Brasov (AVLE) cu 5.000 lei pentru ca nu a lansat o oferta publica de preluare, potrivit unei ordonante a arbitrului pietei de capital.

Comisia l-a mai sanctionat pe Popa cu avertisment, in martie 2010, pe acelasi motiv, in conditiile in care omul de afaceri detine peste 33% din companie de la inceputul anului 2009. Conform raportarilor actionariatului AVLE Ioan Popa are o detinere de peste 70% din 2009.

Ioan Popa este, de asemenea, fondatorul si actionarul majoritar la celui mai mare procesator de carne de pui, Transavia, din judetul Alba. Grupul Transavia, format din companiile Transavia, Avicola Brasov si Transavia International Foods, opereaza in prezent 17 ferme de pui de carne, doua ferme de reproductie si doua statii de incubatie, o fabrica de nutreturi combinate, doua abatoare de industrializare a carnii si o fabrica de procesare a carnii, care produc peste 50.000 de tone de carne de pasare anual.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...