Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cnvm l-a amendat pe ioan popa, actionarul majoritar de la avicola brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) l-a amendat pe Ioan Popa, actionarul majoritar al Avicola Brasov (AVLE) cu 5.000 lei pentru ca nu a lansat o oferta publica de preluare, potrivit unei ordonante a arbitrului pietei de capital.

Comisia l-a mai sanctionat pe Popa cu avertisment, in martie 2010, pe acelasi motiv, in conditiile in care omul de afaceri detine peste 33% din companie de la inceputul anului 2009. Conform raportarilor actionariatului AVLE Ioan Popa are o detinere de peste 70% din 2009.

Ioan Popa este, de asemenea, fondatorul si actionarul majoritar la celui mai mare procesator de carne de pui, Transavia, din judetul Alba. Grupul Transavia, format din companiile Transavia, Avicola Brasov si Transavia International Foods, opereaza in prezent 17 ferme de pui de carne, doua ferme de reproductie si doua statii de incubatie, o fabrica de nutreturi combinate, doua abatoare de industrializare a carnii si o fabrica de procesare a carnii, care produc peste 50.000 de tone de carne de pasare anual.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...