Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Cnvm l-a amendat pe ioan popa, actionarul majoritar de la avicola brasov

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) l-a amendat pe Ioan Popa, actionarul majoritar al Avicola Brasov (AVLE) cu 5.000 lei pentru ca nu a lansat o oferta publica de preluare, potrivit unei ordonante a arbitrului pietei de capital.

Comisia l-a mai sanctionat pe Popa cu avertisment, in martie 2010, pe acelasi motiv, in conditiile in care omul de afaceri detine peste 33% din companie de la inceputul anului 2009. Conform raportarilor actionariatului AVLE Ioan Popa are o detinere de peste 70% din 2009.

Ioan Popa este, de asemenea, fondatorul si actionarul majoritar la celui mai mare procesator de carne de pui, Transavia, din judetul Alba. Grupul Transavia, format din companiile Transavia, Avicola Brasov si Transavia International Foods, opereaza in prezent 17 ferme de pui de carne, doua ferme de reproductie si doua statii de incubatie, o fabrica de nutreturi combinate, doua abatoare de industrializare a carnii si o fabrica de procesare a carnii, care produc peste 50.000 de tone de carne de pasare anual.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...