Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Codul bunelor practici, in dezbatere publica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii a publicat, spre dezbatere publica, proiectul de ordonanta privind bunele practici in retail. Potrivit documentului, le este interzis comerciantilor sa impuna furnizorilor plata de servicii care nu au legatura directa cu operatiunea de vanzare si care nu sunt cuprinse in costul de achizitie efectiv.

Costul de achizitie efectiv se obtine prin scaderea discountului oferit de furnizor din pretul de lista, la care se adauga cheltuielile directe specifice revanzarii, costul transportului si costurile generate de serviciile prestate de comerciant si facturate furnizorului, se arata in proiect. In ceea ce priveste termenele de plata, acestea nu pot depasi 20 de zile in cazul alimentelor proaspete si 45 de zile pentru restul produselor.

De asemenea, retaileri nu au voie sa solicite furnizorului sa nu vanda altor comercianti aceleasi produse la un pret mai mic sau egal cu cel pe care il afiseaza intr-un lant de retail.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...