Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Codul bunelor practici, in dezbatere publica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii a publicat, spre dezbatere publica, proiectul de ordonanta privind bunele practici in retail. Potrivit documentului, le este interzis comerciantilor sa impuna furnizorilor plata de servicii care nu au legatura directa cu operatiunea de vanzare si care nu sunt cuprinse in costul de achizitie efectiv.

Costul de achizitie efectiv se obtine prin scaderea discountului oferit de furnizor din pretul de lista, la care se adauga cheltuielile directe specifice revanzarii, costul transportului si costurile generate de serviciile prestate de comerciant si facturate furnizorului, se arata in proiect. In ceea ce priveste termenele de plata, acestea nu pot depasi 20 de zile in cazul alimentelor proaspete si 45 de zile pentru restul produselor.

De asemenea, retaileri nu au voie sa solicite furnizorului sa nu vanda altor comercianti aceleasi produse la un pret mai mic sau egal cu cel pe care il afiseaza intr-un lant de retail.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...