Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Colaborare intre romania si siria in sectoarele bovine, ovine, legume – fructe si cereale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, s-a intalnit, saptamana trecuta, cu Excelenta Sa, Ambasadorul Republicii Arabe Siriene in Romania, Walid Othman, scrie agroazi.ro. Cei doi demnitari au convenit ca relatiile foarte bune si indelungate de cooperare dintre tarile noastre pot fi dezvoltate in continuare in sectoare precum bovine, ovine, legume – fructe, cereale etc.

In acest scop, in perioada urmatoare se preconizeaza realizarea unei intalniri cu oameni de afaceri si intreprinzatori din Romania pentru a studia posibilitatile de investitii in Siria si Romania si incheierea de contracte.

De asemenea, cei doi oficiali au discutat si despre posibilitatile de impulsionare a schimburilor comerciale, ministrul roman al agriculturii dand asigurari ca tara noastra nu are nici un fel de retineri in ceea ce priveste comertul cu Siria.

In final, atat partea romana cat si cea siriana, au apreciat drept oportuna o posibila colaborare in domeniul cercetarii si precum si necesitatea unei intrevederi oficiale a ministrului roman al agriculturii si dezvoltarii rurale cu omologul sau de la Damasc.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...