Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Colaborare intre romania si siria in sectoarele bovine, ovine, legume – fructe si cereale

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Valeriu Tabara, ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, s-a intalnit, saptamana trecuta, cu Excelenta Sa, Ambasadorul Republicii Arabe Siriene in Romania, Walid Othman, scrie agroazi.ro. Cei doi demnitari au convenit ca relatiile foarte bune si indelungate de cooperare dintre tarile noastre pot fi dezvoltate in continuare in sectoare precum bovine, ovine, legume – fructe, cereale etc.

In acest scop, in perioada urmatoare se preconizeaza realizarea unei intalniri cu oameni de afaceri si intreprinzatori din Romania pentru a studia posibilitatile de investitii in Siria si Romania si incheierea de contracte.

De asemenea, cei doi oficiali au discutat si despre posibilitatile de impulsionare a schimburilor comerciale, ministrul roman al agriculturii dand asigurari ca tara noastra nu are nici un fel de retineri in ceea ce priveste comertul cu Siria.

In final, atat partea romana cat si cea siriana, au apreciat drept oportuna o posibila colaborare in domeniul cercetarii si precum si necesitatea unei intrevederi oficiale a ministrului roman al agriculturii si dezvoltarii rurale cu omologul sau de la Damasc.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...