Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Comagrimpex B & B a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk 2018

Autor: meatmilkmiercuri, 7 februarie, 2018

Unul dintre cei mai prestigioși furnizori de tehnologie pentru industria de procesare a laptelui și pentru industria românească a băuturilor, în general, Comagrimpex B & B, partener al firmei Della Toffola Group din Italia, a devenit Patrener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, evenimentul central al anului 2018 care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

În cadrul parteneriatului, compania va expune în secțiunea Expo și va avea o proiecție video în cadrul secțiunii Movie Meat.Milk.

 

Comagimpex B & B, partener Della Toffola Group, activează în domeniu din anul 1997 crescând, diversificând şi profesionalizând continuu oferta de bunuri şi servicii oferite celor ce aleg să îi devină parteneri.

 

 

Prin forţa partenerilor companiei, dintre cei mai cunoscuţi din domeniu, Comagrimpex B & B poate furniza servicii tuturor industriilor care prelucrează lichide (lactate, apă minerală, băuturi răcoritoare şi alcoolice, farma, etc).

 

Conceptul de funcţionare al companiei corespunde principiului de servicii integrate, oferind atât consultanţă financiară şi tehnică, cât şi consiliere în adoptarea celei mai  eficiente soluţii în momentul achiziţiei.

 

Dinamica este cuvântul cheie pentru echipa Comagrimpex B&B, iar tehnologia face din din această firmă de prestigiu furnizorul dumneavoastră de eficienţă şi seriozitate.

 

Detalii despre Conferința Internațională Meat.Milk 2018 și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta si la office@infogroup.ro .

Utilizarea subproduselor de carne
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 14 martie 2018

Pierderile de pe fluxul de procesare al cărnii sunt caracterizate printr-un raport ridicat de deșeuri specifice produsului, ceea ce înseamnă că generarea acestora este inevitabilă. Cantitatea și tipul de deșeuri care constau în principal din reziduurile organice de materii prime procesate nu pot fi modificate, în cazul în care calitatea...

Evoluția pieței echipamentelor de procesare a laptelui, până în 2025
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 7 februarie 2018

Vorbim aproape de fiecare dată despre evoluția produselor alimentare finite și, specific, despre produsele din carne sau despre lactate. Dar, care este evoluția echipamentelor de procesare, în viitorul apropiat și mediu? O cercetare de piață efectuată de compania americană Grand View Research Inc. conturează viitorul acestei...