Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Comagrimpex B & B a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk 2018

Autor: meatmilkmiercuri, 7 februarie, 2018

Unul dintre cei mai prestigioși furnizori de tehnologie pentru industria de procesare a laptelui și pentru industria românească a băuturilor, în general, Comagrimpex B & B, partener al firmei Della Toffola Group din Italia, a devenit Patrener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, evenimentul central al anului 2018 care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

În cadrul parteneriatului, compania va expune în secțiunea Expo și va avea o proiecție video în cadrul secțiunii Movie Meat.Milk.

 

Comagimpex B & B, partener Della Toffola Group, activează în domeniu din anul 1997 crescând, diversificând şi profesionalizând continuu oferta de bunuri şi servicii oferite celor ce aleg să îi devină parteneri.

 

 

Prin forţa partenerilor companiei, dintre cei mai cunoscuţi din domeniu, Comagrimpex B & B poate furniza servicii tuturor industriilor care prelucrează lichide (lactate, apă minerală, băuturi răcoritoare şi alcoolice, farma, etc).

 

Conceptul de funcţionare al companiei corespunde principiului de servicii integrate, oferind atât consultanţă financiară şi tehnică, cât şi consiliere în adoptarea celei mai  eficiente soluţii în momentul achiziţiei.

 

Dinamica este cuvântul cheie pentru echipa Comagrimpex B&B, iar tehnologia face din din această firmă de prestigiu furnizorul dumneavoastră de eficienţă şi seriozitate.

 

Detalii despre Conferința Internațională Meat.Milk 2018 și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta si la office@infogroup.ro .

Fabricarea produselor din carne de vită cu un conținut redus de grăsimi
Autor: Cristina Gavrilut  /   vineri, 1 martie 2019

Reducerea conținutului total de grăsimi din carnea prelucrată nu este doar de dorit, ci este și fezabilă. Diferite combinații de substituenți grași pot reduce în mod semnificativ conținutul caloric și nivelul de grăsimi saturate. Aceasta ar putea duce la o nouă categorie de produse care să aibă un gust acceptabil și un grad ridicat...

IFFA 2019: Optimizarea producției cu ajutorul sistemelor digitale
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Optimizarea proceselor de producție se bazează din ce în ce mai mult pe digitalizare și rețele interconectate. Obiectivul este de a spori securitatea producției și de a optimiza utilizarea mașinilor, de a lucra în moduri mai eficiente din punct de vedere energetic și de a putea reacționa mai flexibil la schimbările de pe...