Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

Comagrimpex B & B a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk 2018

Autor: meatmilkmiercuri, 7 februarie, 2018

Unul dintre cei mai prestigioși furnizori de tehnologie pentru industria de procesare a laptelui și pentru industria românească a băuturilor, în general, Comagrimpex B & B, partener al firmei Della Toffola Group din Italia, a devenit Patrener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, evenimentul central al anului 2018 care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

În cadrul parteneriatului, compania va expune în secțiunea Expo și va avea o proiecție video în cadrul secțiunii Movie Meat.Milk.

 

Comagimpex B & B, partener Della Toffola Group, activează în domeniu din anul 1997 crescând, diversificând şi profesionalizând continuu oferta de bunuri şi servicii oferite celor ce aleg să îi devină parteneri.

 

 

Prin forţa partenerilor companiei, dintre cei mai cunoscuţi din domeniu, Comagrimpex B & B poate furniza servicii tuturor industriilor care prelucrează lichide (lactate, apă minerală, băuturi răcoritoare şi alcoolice, farma, etc).

 

Conceptul de funcţionare al companiei corespunde principiului de servicii integrate, oferind atât consultanţă financiară şi tehnică, cât şi consiliere în adoptarea celei mai  eficiente soluţii în momentul achiziţiei.

 

Dinamica este cuvântul cheie pentru echipa Comagrimpex B&B, iar tehnologia face din din această firmă de prestigiu furnizorul dumneavoastră de eficienţă şi seriozitate.

 

Detalii despre Conferința Internațională Meat.Milk 2018 și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta si la office@infogroup.ro .

Prelucrarea cărnii cu ajutorul tehnolgiei HPP
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 11 ianuarie 2018

Adoptarea la nivel mondial a tehnologiei de procesare a cărnii la presiune înaltă (HPP), se află într-o creștere semnificativă, datorită avantajelor de siguranță alimentară și de creșere a duratei de depozitare, precum și pentru a satisface cererile consumatorilor pentru alimente naturale, fără conservanți.   Siguranța...

Tetra Pak: Nouă formulă de calcul a dispersiei pulberilor în lactate
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Ce proprietăți ar trebui să aibe pulberile alimentare care trebuie dizolvate rapid și eficient într-un lichid și cum poate fi anticipat procesul? Acestea sunt aspecte de importanță majoră pentru mii de producători din întreaga lume, pentru care procesele mai eficiente pot aduce beneficii mari în ceea ce privește calitatea produselor,...