Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Sectorul de carne, pe peretele tău!

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 14 august, 2013

În premieră pentru sectorul de carne din România, a fost lansată ”Harta producătorilor și procesatorilor de carne din România – Fabrica de Carne”.

Reprezentând un demers jurnalistic și de documentare de o foarte mare amploare, Harta a fost gândită din start ca un instrument de lucru care, suntem convinși, va fi deosebit de util tuturor celor care activează în sectorul de carne din România, sau în domeniile adiacente. Realizata pentru a fi postata pe peretele utilizatorilor, poate fi comandata in doua variante de dimensiuni: 70 x 100 cm si 95 x 125 cm, având tariful de 62 lei, respectiv 87 lei.

Pe hartă sunt poziționate toate fermele industriale din România, precum și majoritatea covârșitoare a fabricilor de produse din carne. Totodată, harta cuprinde Top ”Ferme suine” și Top ”Fabrici de procesare a cărnii”.

Harta prezintă foarte detaliat distribuția zonală, precum și date esențiale, după cum urmează: pentru ferme, este notat numărul de capete; pentru procesatori, este notată cifra de afaceri. Identificarea fiecărei ferme sau a fiecărei fabrici se face foarte ușor, conform ”Legendei”, cu ajutorul simbolurilor care însoțesc fiecare poziționare.

Subliniem că datele oficiale cuprinse în Hartă au fost furnizate de companiile contractante,  Ministerul Finanțelor Publice (pentru cifra de afaceri) și ANSVSA (pentru efectivele de animale), toate acestea purtând responsabilitatea corectitudinii informațiilor.

Puteți comanda completând formularul din acest link: http://www.fabricadecarne.ro/comanda-revista

Fabrica de tractoare IRUM Reghin face angajări
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 22 ianuarie 2016

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, estimează că va recruta în acest an 40 de oameni, de la agenţi vânzări până la ingineri, astfel că ar putea ajunge la 450 de angajaţi în acest an.   În prezent, IRUM are 405 an­ga­jaţi, care se ocupă de fabricarea...

UniCredit participă la Indagra cu ofertele de finanțare pentru agricultură
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 30 octombrie 2015

UniCredit Bank și UniCredit Leasing susţin sectorul agricol, pe fondul dezvoltării rurale din România și al cererii crescute de finanțare pentru diverse produse și servicii din domeniu.   Atât UniCredit Bank, cât și UniCredit Leasing înregistrează creşteri ale volumelor de finanţare acordate companiilor cu activitate în...