Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Sectorul de carne, pe peretele tău!

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 14 august, 2013

În premieră pentru sectorul de carne din România, a fost lansată ”Harta producătorilor și procesatorilor de carne din România – Fabrica de Carne”.

Reprezentând un demers jurnalistic și de documentare de o foarte mare amploare, Harta a fost gândită din start ca un instrument de lucru care, suntem convinși, va fi deosebit de util tuturor celor care activează în sectorul de carne din România, sau în domeniile adiacente. Realizata pentru a fi postata pe peretele utilizatorilor, poate fi comandata in doua variante de dimensiuni: 70 x 100 cm si 95 x 125 cm, având tariful de 62 lei, respectiv 87 lei.

Pe hartă sunt poziționate toate fermele industriale din România, precum și majoritatea covârșitoare a fabricilor de produse din carne. Totodată, harta cuprinde Top ”Ferme suine” și Top ”Fabrici de procesare a cărnii”.

Harta prezintă foarte detaliat distribuția zonală, precum și date esențiale, după cum urmează: pentru ferme, este notat numărul de capete; pentru procesatori, este notată cifra de afaceri. Identificarea fiecărei ferme sau a fiecărei fabrici se face foarte ușor, conform ”Legendei”, cu ajutorul simbolurilor care însoțesc fiecare poziționare.

Subliniem că datele oficiale cuprinse în Hartă au fost furnizate de companiile contractante,  Ministerul Finanțelor Publice (pentru cifra de afaceri) și ANSVSA (pentru efectivele de animale), toate acestea purtând responsabilitatea corectitudinii informațiilor.

Puteți comanda completând formularul din acest link: http://www.fabricadecarne.ro/comanda-revista

Curs autorizat în domeniul ISO 9001:2015
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 15 iulie 2016

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro) are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII ISO 9001:2015, autorizat la nivel national de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si international de Institutul american IIA Global (The Institute of Internal Auditors)....

PRIA Agriculture a desemnat premiantele Galei ”Woman in Agriculture”
Autor: Meat MIlk  /   joi, 31 martie 2016

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a participat la conferința PRIA Agriculture, însoțită în premieră în acest an de Gala Women in Agriculture, care a avut loc la București, în 29 martie 2016, la hotelul InterContinental, sala Rondă, începând cu ora 14.30.   Conferința PRIA Agriculture a fost cel mai important eveniment...