Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Sectorul de carne, pe peretele tău!

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 14 august, 2013

În premieră pentru sectorul de carne din România, a fost lansată ”Harta producătorilor și procesatorilor de carne din România – Fabrica de Carne”.

Reprezentând un demers jurnalistic și de documentare de o foarte mare amploare, Harta a fost gândită din start ca un instrument de lucru care, suntem convinși, va fi deosebit de util tuturor celor care activează în sectorul de carne din România, sau în domeniile adiacente. Realizata pentru a fi postata pe peretele utilizatorilor, poate fi comandata in doua variante de dimensiuni: 70 x 100 cm si 95 x 125 cm, având tariful de 62 lei, respectiv 87 lei.

Pe hartă sunt poziționate toate fermele industriale din România, precum și majoritatea covârșitoare a fabricilor de produse din carne. Totodată, harta cuprinde Top ”Ferme suine” și Top ”Fabrici de procesare a cărnii”.

Harta prezintă foarte detaliat distribuția zonală, precum și date esențiale, după cum urmează: pentru ferme, este notat numărul de capete; pentru procesatori, este notată cifra de afaceri. Identificarea fiecărei ferme sau a fiecărei fabrici se face foarte ușor, conform ”Legendei”, cu ajutorul simbolurilor care însoțesc fiecare poziționare.

Subliniem că datele oficiale cuprinse în Hartă au fost furnizate de companiile contractante,  Ministerul Finanțelor Publice (pentru cifra de afaceri) și ANSVSA (pentru efectivele de animale), toate acestea purtând responsabilitatea corectitudinii informațiilor.

Puteți comanda completând formularul din acest link: http://www.fabricadecarne.ro/comanda-revista

CMC Grup este Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk
Autor: meatmilk  /   miercuri, 29 martie 2017

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

Se vinde Stația de incubare Carei
Autor: Meat MIlk  /   marți, 19 iulie 2016

CITR SPRL in calitate de lichidator judiciar al societatii Drosera Srl, detine in portofoliu un activ functional denumit Statie de incubare Carei, pe care il scoate la vanzare.   Prezentarea Activului   Imobilul este amplasat la periferia oraşului Carei în zona industrială, în vecinatatea străzii Cuza Voda și se...