Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Comercializarea Cărnii De Pui, Oprită În Estul Chinei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 29 ianuarie, 2014

Autorităţile din estul Chinei au anunţat marţi interzicerea vânzărilor de pui vii, în urma creşterii numărului de persoane infectate cu tulpina H7N9 a gripei aviare.

Gripa aviară a ucis 19 persoane în China în acest an, iar 96 de cazuri de infecţii cu virusul H7N9 au fost raportate de la începutul lunii.Peste 50 de cazuri de gripă aviară au fost anunţate cu o săptămână în urmă, majoritatea acestor persoane luând contact cu pui vii.

Creşterea numărului de cazuri are loc pe fondul perioadei de călătorii de 40 de zile din perioada Anului Nou Chinezesc. (amosnews.ro)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...