Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Comerțul cu alimente a stagnat in aprilie

Autor: Ilie Stoianmarți, 4 iunie, 2013

Cifra de afaceri din comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun, ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut nesemnificativ in luna aprilie cu 0,3% fata de aceeasi luna a anului trecut.

In functie de valoarea bruta a vanzarilor de alimente, cifra de afaceri a scazut cu 0,3% fata de aprilie 2012, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).

Comparativ cu luna martie a acestui an, vanzarile din luna aprilie de produse alimentare, bauturi si tutun au avut o scadere de 0,3% in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, dar au crescut cu 2,8% in functie de afacerile brute.

Per ansamblu, volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut in luna aprilie a acestui an cu 1,2% fata de luna martie.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...