Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Comisia europeana trebuie sa recupereze 346,5 milioane de euro de la statele membre

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Douazeci de state membre UE trebuie sa restituie Comisiei Europene (CE) fonduri de 346,5 milioane de euro primite din bugetul pentru agricultura, din cauza nerespectarii regulilor de cheltuire a banilor, a anuntat CE. Autoritatile din tarile membre sunt responsabile pentru efectuarea platilor catre fermieri, insa procedurile de control inadecvate din mai multe state inseamna ca o parte a banilor alocati trebuie restituita, a afirmat Comisia.

Grecia va returna cea mai mare suma executivului european, respectiv 124 de milioane de euro, din cauza controlului ineficient al subventiilor pentru producatorii de bumbac si a deficientelor severe ale platilor pentru dezvoltare rurala. Totodata, Polonia trebuie sa restituie 92 de milioane de euro, iar Spania 47,5 milioane de euro.

Rerecuperarea fondurilor vizeaza in total 20 de tari UE, respectiv Belgia, Bulgaria, Cipru, Danemarca, Estonia, Germania, Spania, Finlanda, Franta, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia si Suedia, se arata in comunicatul CE. Toate fondurile recuperate se vor intoarce la bugetul UE. Romania nu se numara printre statele vizate de decizia Comisiei.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...