Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Comitetul de monitorizare pentru programul operational pentru pescuit, la a iv-a reuniune

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cea de a patra reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational pentru Pescuit 2007- 2013 s-a desfasurat pe 9 februarie, la Hotelul Pullman, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), intr-un comunicat de presa.

La deschidere a luat parte Mihail Dumitru, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Intrunirea a fost prezidata de Cristian Apostol, Director General al Directiei Generale pentru Pescuit – Autoritate de Management pentru POP. La acest eveniment a luat parte si Stefanos Samaras, sef unitatein cadrul DG MARE precum si de Simona Lupu, desk officer pentru Romania in Comisia Europeana.

Principalele teme de discutie au vizat propunerile pentru modificarea Programului Operational pentru Pescuit 2007–2013, propunerile pentru modificarea si completarea criteriilor de selectie, raportul anual de implementare pentru anul 2009 si nominalizarea membrilor comitetului director de coordonare a evaluarii.

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...