Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Comitetul de monitorizare pentru programul operational pentru pescuit, la a iv-a reuniune

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cea de a patra reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational pentru Pescuit 2007- 2013 s-a desfasurat pe 9 februarie, la Hotelul Pullman, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), intr-un comunicat de presa.

La deschidere a luat parte Mihail Dumitru, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Intrunirea a fost prezidata de Cristian Apostol, Director General al Directiei Generale pentru Pescuit – Autoritate de Management pentru POP. La acest eveniment a luat parte si Stefanos Samaras, sef unitatein cadrul DG MARE precum si de Simona Lupu, desk officer pentru Romania in Comisia Europeana.

Principalele teme de discutie au vizat propunerile pentru modificarea Programului Operational pentru Pescuit 2007–2013, propunerile pentru modificarea si completarea criteriilor de selectie, raportul anual de implementare pentru anul 2009 si nominalizarea membrilor comitetului director de coordonare a evaluarii.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Top-ul vizibilității mărcilor de carne în on-line, în luna august 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 16 septembrie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna august 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...