Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Comitetul de monitorizare pentru programul operational pentru pescuit, la a iv-a reuniune

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cea de a patra reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational pentru Pescuit 2007- 2013 s-a desfasurat pe 9 februarie, la Hotelul Pullman, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), intr-un comunicat de presa.

La deschidere a luat parte Mihail Dumitru, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Intrunirea a fost prezidata de Cristian Apostol, Director General al Directiei Generale pentru Pescuit – Autoritate de Management pentru POP. La acest eveniment a luat parte si Stefanos Samaras, sef unitatein cadrul DG MARE precum si de Simona Lupu, desk officer pentru Romania in Comisia Europeana.

Principalele teme de discutie au vizat propunerile pentru modificarea Programului Operational pentru Pescuit 2007–2013, propunerile pentru modificarea si completarea criteriilor de selectie, raportul anual de implementare pentru anul 2009 si nominalizarea membrilor comitetului director de coordonare a evaluarii.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...