Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Comitetul de monitorizare pentru programul operational pentru pescuit, la a iv-a reuniune

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cea de a patra reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational pentru Pescuit 2007- 2013 s-a desfasurat pe 9 februarie, la Hotelul Pullman, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), intr-un comunicat de presa.

La deschidere a luat parte Mihail Dumitru, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Intrunirea a fost prezidata de Cristian Apostol, Director General al Directiei Generale pentru Pescuit – Autoritate de Management pentru POP. La acest eveniment a luat parte si Stefanos Samaras, sef unitatein cadrul DG MARE precum si de Simona Lupu, desk officer pentru Romania in Comisia Europeana.

Principalele teme de discutie au vizat propunerile pentru modificarea Programului Operational pentru Pescuit 2007–2013, propunerile pentru modificarea si completarea criteriilor de selectie, raportul anual de implementare pentru anul 2009 si nominalizarea membrilor comitetului director de coordonare a evaluarii.

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...

MADR: Crescătorii de ovine pot valorifica lâna în 20 centre de colectare
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) MADR a identificat, prin Direcțiile pentru Agricultură Județene, pornind de la efectivele de ovine și producția de lână obținută, zonele în care vor fi realizate centrele de colectare lână și piei de animale.   În prezent, există 20 de centre care colectează lâna de la crescătorii de ovine, cu o capacitate...