Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Comitetul de monitorizare pentru programul operational pentru pescuit, la a iv-a reuniune

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cea de a patra reuniune a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational pentru Pescuit 2007- 2013 s-a desfasurat pe 9 februarie, la Hotelul Pullman, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), intr-un comunicat de presa.

La deschidere a luat parte Mihail Dumitru, Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Intrunirea a fost prezidata de Cristian Apostol, Director General al Directiei Generale pentru Pescuit – Autoritate de Management pentru POP. La acest eveniment a luat parte si Stefanos Samaras, sef unitatein cadrul DG MARE precum si de Simona Lupu, desk officer pentru Romania in Comisia Europeana.

Principalele teme de discutie au vizat propunerile pentru modificarea Programului Operational pentru Pescuit 2007–2013, propunerile pentru modificarea si completarea criteriilor de selectie, raportul anual de implementare pentru anul 2009 si nominalizarea membrilor comitetului director de coordonare a evaluarii.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...