Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania agroland va deschide 50 de magazine alimentare cu produse de la micii fermieri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroland, companie care distribuie furaje pentru animale si pui cu varsta de o zi, intra pe piata de desfacere a produselor agroalimentare prin deschiderea, in franciza, a 50 de magazine de proximitate in care vor fi vandute produse agroalimentare de baza precum carne, oua sau lapte, furnizate de mici fermieri, informeaza Agroinfo.

Ne propunem deschiderea a 50 de bacanii sub brandul Agroland, in doi ani. Puii vor fi procesati doar in abatoare de mici dimensiuni. Numarul fermierilor implicati in proiect se va stabiliza probabil in jurul cifrei de 150, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Horia Cardos, director general si proprietar al Agroland, citat de Agerpres. Acesta a precizat ca magazinele vor fi deschise in zonele aglomerate din marile orase.

Agroland a incheiat anul 2011 cu afaceri de 10 milioane euro, iar pentru anul 2012 compania estimeaza cresterea cu 30% a incasarilor.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...