Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania agroland va deschide 50 de magazine alimentare cu produse de la micii fermieri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroland, companie care distribuie furaje pentru animale si pui cu varsta de o zi, intra pe piata de desfacere a produselor agroalimentare prin deschiderea, in franciza, a 50 de magazine de proximitate in care vor fi vandute produse agroalimentare de baza precum carne, oua sau lapte, furnizate de mici fermieri, informeaza Agroinfo.

Ne propunem deschiderea a 50 de bacanii sub brandul Agroland, in doi ani. Puii vor fi procesati doar in abatoare de mici dimensiuni. Numarul fermierilor implicati in proiect se va stabiliza probabil in jurul cifrei de 150, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Horia Cardos, director general si proprietar al Agroland, citat de Agerpres. Acesta a precizat ca magazinele vor fi deschise in zonele aglomerate din marile orase.

Agroland a incheiat anul 2011 cu afaceri de 10 milioane euro, iar pentru anul 2012 compania estimeaza cresterea cu 30% a incasarilor.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...