Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania agroland va deschide 50 de magazine alimentare cu produse de la micii fermieri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroland, companie care distribuie furaje pentru animale si pui cu varsta de o zi, intra pe piata de desfacere a produselor agroalimentare prin deschiderea, in franciza, a 50 de magazine de proximitate in care vor fi vandute produse agroalimentare de baza precum carne, oua sau lapte, furnizate de mici fermieri, informeaza Agroinfo.

Ne propunem deschiderea a 50 de bacanii sub brandul Agroland, in doi ani. Puii vor fi procesati doar in abatoare de mici dimensiuni. Numarul fermierilor implicati in proiect se va stabiliza probabil in jurul cifrei de 150, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Horia Cardos, director general si proprietar al Agroland, citat de Agerpres. Acesta a precizat ca magazinele vor fi deschise in zonele aglomerate din marile orase.

Agroland a incheiat anul 2011 cu afaceri de 10 milioane euro, iar pentru anul 2012 compania estimeaza cresterea cu 30% a incasarilor.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...