Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania agroland va deschide 50 de magazine alimentare cu produse de la micii fermieri

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Agroland, companie care distribuie furaje pentru animale si pui cu varsta de o zi, intra pe piata de desfacere a produselor agroalimentare prin deschiderea, in franciza, a 50 de magazine de proximitate in care vor fi vandute produse agroalimentare de baza precum carne, oua sau lapte, furnizate de mici fermieri, informeaza Agroinfo.

Ne propunem deschiderea a 50 de bacanii sub brandul Agroland, in doi ani. Puii vor fi procesati doar in abatoare de mici dimensiuni. Numarul fermierilor implicati in proiect se va stabiliza probabil in jurul cifrei de 150, a declarat, pentru Ziarul Financiar, Horia Cardos, director general si proprietar al Agroland, citat de Agerpres. Acesta a precizat ca magazinele vor fi deschise in zonele aglomerate din marile orase.

Agroland a incheiat anul 2011 cu afaceri de 10 milioane euro, iar pentru anul 2012 compania estimeaza cresterea cu 30% a incasarilor.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...