Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania daneza de ambalaje alimentare, faerch plast a deschis o noua fabrica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania internationala de ambalaje alimentare, Faerch Plast a deschis o noua fabrica in Durham, Anglia, saptamana trecuta, aceasta adaugandu-se portofoliului sau de fabrici in Danemarca si Republica Ceha, informeaza GlobalMeatNews.

Ca si furnizor major de produse ready-made si pentru companiile din industria de carne proaspata, noua fabrica este asteptata sa produca in jur de 300 milioane de tavi CPET/ an atunci cand fabrica functioneaza la capacitate maxima- aproximativ 80% din vanzarile Faerch Plast din Marea Britanie sunt tavile CPET.

In prezent fabrica are 36 de angajati, folosind 6 masinarii cu presiune termica, care functioneaza 24 ore pe zi/ 7 zile pe saptamana. Totodata, in urmatorii 3-4 ani, compania daneza spera sa recruteze alti 100-150 de angajati permanenti, in acelasi timp conectand alte 14 masinarii.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...