Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Compania daneza de ambalaje alimentare, faerch plast a deschis o noua fabrica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania internationala de ambalaje alimentare, Faerch Plast a deschis o noua fabrica in Durham, Anglia, saptamana trecuta, aceasta adaugandu-se portofoliului sau de fabrici in Danemarca si Republica Ceha, informeaza GlobalMeatNews.

Ca si furnizor major de produse ready-made si pentru companiile din industria de carne proaspata, noua fabrica este asteptata sa produca in jur de 300 milioane de tavi CPET/ an atunci cand fabrica functioneaza la capacitate maxima- aproximativ 80% din vanzarile Faerch Plast din Marea Britanie sunt tavile CPET.

In prezent fabrica are 36 de angajati, folosind 6 masinarii cu presiune termica, care functioneaza 24 ore pe zi/ 7 zile pe saptamana. Totodata, in urmatorii 3-4 ani, compania daneza spera sa recruteze alti 100-150 de angajati permanenti, in acelasi timp conectand alte 14 masinarii.

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...