Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania daneza de ambalaje alimentare, faerch plast a deschis o noua fabrica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania internationala de ambalaje alimentare, Faerch Plast a deschis o noua fabrica in Durham, Anglia, saptamana trecuta, aceasta adaugandu-se portofoliului sau de fabrici in Danemarca si Republica Ceha, informeaza GlobalMeatNews.

Ca si furnizor major de produse ready-made si pentru companiile din industria de carne proaspata, noua fabrica este asteptata sa produca in jur de 300 milioane de tavi CPET/ an atunci cand fabrica functioneaza la capacitate maxima- aproximativ 80% din vanzarile Faerch Plast din Marea Britanie sunt tavile CPET.

In prezent fabrica are 36 de angajati, folosind 6 masinarii cu presiune termica, care functioneaza 24 ore pe zi/ 7 zile pe saptamana. Totodata, in urmatorii 3-4 ani, compania daneza spera sa recruteze alti 100-150 de angajati permanenti, in acelasi timp conectand alte 14 masinarii.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...