Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania daneza de ambalaje alimentare, faerch plast a deschis o noua fabrica

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania internationala de ambalaje alimentare, Faerch Plast a deschis o noua fabrica in Durham, Anglia, saptamana trecuta, aceasta adaugandu-se portofoliului sau de fabrici in Danemarca si Republica Ceha, informeaza GlobalMeatNews.

Ca si furnizor major de produse ready-made si pentru companiile din industria de carne proaspata, noua fabrica este asteptata sa produca in jur de 300 milioane de tavi CPET/ an atunci cand fabrica functioneaza la capacitate maxima- aproximativ 80% din vanzarile Faerch Plast din Marea Britanie sunt tavile CPET.

In prezent fabrica are 36 de angajati, folosind 6 masinarii cu presiune termica, care functioneaza 24 ore pe zi/ 7 zile pe saptamana. Totodata, in urmatorii 3-4 ani, compania daneza spera sa recruteze alti 100-150 de angajati permanenti, in acelasi timp conectand alte 14 masinarii.

Vizibilitatea în online a mărcilor de lactate în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...