Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Compania de sisteme de ambalare YPS achiziționează Camline

Autor: Meat MIlkjoi, 29 august, 2013

Yorkshire Packaging Systems Ltd, lider în furnizarea de sisteme de împachetare termale care a sărbătorit recent 35 de ani de existență, este mândru să anunțe achiziționarea companiei Camline Products and Services, aceasta fiind expertă în domeniul automatizării cu experiență în furnizarea de sisteme și roboți, informează Dairy Industries.

Ca urmare a acestei achiziții de succes, Yorkshire Packaging Systems are acum capacitatea de a oferi soluții automatizate la cheie pentru industria de ambalare. Împreună cu utilaje sale standard de ambalare poate livra acum roboți, sisteme de paletizare, sisteme de transport și de manipulare pe piață.

În plus față de proiectarea și fabricarea produselor ”în casă” cum s-ar spune, Yorkshire Packaging Systems oferă, de asemenea, integrarea cu alte mașini pentru producție, inclusiv sisteme de imprimare și aplicare etichete, montatori pentru tăvi, montatori de cutii și sisteme de inchidere și etanșatoare. Camline Products and Services este acreditat că poate fi calibrat cu sistemul A.B.B. iar asta oferă alte oportunități pentru integrarea robotizată. Automatizarea YPS la cheie reduce munca manuală la un minim absolut pe liniile de ambalare.

Glyn Johnson, managing director al YPS a declarat: „Aceasta este o achiziție minunată și va contribui la consolidarea în continuare a poziției noastre pe piață și ne permite să oferim soluții complete de ambalare la cheie.” (ER)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...