Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania gb studio food and tehnology prezenta la expozitia eurocarne de la verona

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Printr-un comunicat de presa trimis redacsiei noastre, compania GB Studio Food and Tehnology activeaza in domeniul cercetarii si dezvoltarii produselor alimentare, avand facilitati de ultima generatie si un bogat know-how, care le permite sa lucreze cu leaderi din industria alimentara (multe dintre 20 cele mai importante companii din Italia).

Printre serviciile companiei se numara:

• Crearea de noi retete sau optimizarea celor deja existente prin efectuarea de simulari de laborator ale proceselor industriale folosind elemente pilot si prototipuri tinta. Compania are un departament specializat cu masinarii pilot si tehnicieni cu un grad foarte ridicat de calificare care pot crea mostre care sa reproduca intocmai rezultatele obtinute dintr-un proces industrial de productie. Firma ofera si servicii de asistenta cu posibilitatea de a crea noi produse folosind aceleasi linii de productie. In plus pot calcula, multumita unui software inovativ, valorile medii ale produsului nutritional pentru a fi creat prin simpla inserare de materii prime specificate in formula.

• Estimarea veniturilor din produsul creat prin efectuarea unei prime analize de fezabilitate a veniturilor pentru a estima marjele potentiale dezvoltabile, conform costurilor si posibilului pret de vanzare al produsului. Acesta analiza este efectuata inainte de a crea produsul sau ca o verificare a unui produs deja existent.

• Efectuarea de studii privind viata produsului la raft si tehnici inovative de conservare

• Asistenta privind inceperea procesului de productie: odata cu dezvoltarea produsului propriu-zis, compania GB Studio Food and Tehnology ofera servicii de asistenta clientilor sai privind linia de productie pentru a putea stapani demararea procesului de productie, oferind totodata si servicii de instruire a personalului

• Optimizarea proceselor de productie prin adaptarea design-ului si a intregului sistem de productie la cerintele produsului propriu-zis.

Pintre clientii importanti ai companiei GB Studio Food and Tehnology se numara: Salumificio F.lli Beretta, Pastificio Monte, Zerbinati, Senfter, produse fara gluten devla Pedon, Linea Finiper, Linea Stainer, Cerealterra, Unifrigo gadus, Nostromo spa, Cascina San Cassiano.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...