Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania gb studio food and tehnology prezenta la expozitia eurocarne de la verona

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Printr-un comunicat de presa trimis redacsiei noastre, compania GB Studio Food and Tehnology activeaza in domeniul cercetarii si dezvoltarii produselor alimentare, avand facilitati de ultima generatie si un bogat know-how, care le permite sa lucreze cu leaderi din industria alimentara (multe dintre 20 cele mai importante companii din Italia).

Printre serviciile companiei se numara:

• Crearea de noi retete sau optimizarea celor deja existente prin efectuarea de simulari de laborator ale proceselor industriale folosind elemente pilot si prototipuri tinta. Compania are un departament specializat cu masinarii pilot si tehnicieni cu un grad foarte ridicat de calificare care pot crea mostre care sa reproduca intocmai rezultatele obtinute dintr-un proces industrial de productie. Firma ofera si servicii de asistenta cu posibilitatea de a crea noi produse folosind aceleasi linii de productie. In plus pot calcula, multumita unui software inovativ, valorile medii ale produsului nutritional pentru a fi creat prin simpla inserare de materii prime specificate in formula.

• Estimarea veniturilor din produsul creat prin efectuarea unei prime analize de fezabilitate a veniturilor pentru a estima marjele potentiale dezvoltabile, conform costurilor si posibilului pret de vanzare al produsului. Acesta analiza este efectuata inainte de a crea produsul sau ca o verificare a unui produs deja existent.

• Efectuarea de studii privind viata produsului la raft si tehnici inovative de conservare

• Asistenta privind inceperea procesului de productie: odata cu dezvoltarea produsului propriu-zis, compania GB Studio Food and Tehnology ofera servicii de asistenta clientilor sai privind linia de productie pentru a putea stapani demararea procesului de productie, oferind totodata si servicii de instruire a personalului

• Optimizarea proceselor de productie prin adaptarea design-ului si a intregului sistem de productie la cerintele produsului propriu-zis.

Pintre clientii importanti ai companiei GB Studio Food and Tehnology se numara: Salumificio F.lli Beretta, Pastificio Monte, Zerbinati, Senfter, produse fara gluten devla Pedon, Linea Finiper, Linea Stainer, Cerealterra, Unifrigo gadus, Nostromo spa, Cascina San Cassiano.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...