Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Compania gb studio food and tehnology prezenta la expozitia eurocarne de la verona

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Printr-un comunicat de presa trimis redacsiei noastre, compania GB Studio Food and Tehnology activeaza in domeniul cercetarii si dezvoltarii produselor alimentare, avand facilitati de ultima generatie si un bogat know-how, care le permite sa lucreze cu leaderi din industria alimentara (multe dintre 20 cele mai importante companii din Italia).

Printre serviciile companiei se numara:

• Crearea de noi retete sau optimizarea celor deja existente prin efectuarea de simulari de laborator ale proceselor industriale folosind elemente pilot si prototipuri tinta. Compania are un departament specializat cu masinarii pilot si tehnicieni cu un grad foarte ridicat de calificare care pot crea mostre care sa reproduca intocmai rezultatele obtinute dintr-un proces industrial de productie. Firma ofera si servicii de asistenta cu posibilitatea de a crea noi produse folosind aceleasi linii de productie. In plus pot calcula, multumita unui software inovativ, valorile medii ale produsului nutritional pentru a fi creat prin simpla inserare de materii prime specificate in formula.

• Estimarea veniturilor din produsul creat prin efectuarea unei prime analize de fezabilitate a veniturilor pentru a estima marjele potentiale dezvoltabile, conform costurilor si posibilului pret de vanzare al produsului. Acesta analiza este efectuata inainte de a crea produsul sau ca o verificare a unui produs deja existent.

• Efectuarea de studii privind viata produsului la raft si tehnici inovative de conservare

• Asistenta privind inceperea procesului de productie: odata cu dezvoltarea produsului propriu-zis, compania GB Studio Food and Tehnology ofera servicii de asistenta clientilor sai privind linia de productie pentru a putea stapani demararea procesului de productie, oferind totodata si servicii de instruire a personalului

• Optimizarea proceselor de productie prin adaptarea design-ului si a intregului sistem de productie la cerintele produsului propriu-zis.

Pintre clientii importanti ai companiei GB Studio Food and Tehnology se numara: Salumificio F.lli Beretta, Pastificio Monte, Zerbinati, Senfter, produse fara gluten devla Pedon, Linea Finiper, Linea Stainer, Cerealterra, Unifrigo gadus, Nostromo spa, Cascina San Cassiano.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...