Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Compania ion mos alege romsys pentru implementarea unei solutii sap erp

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Bucuresti, 2 mai 2011 – Romsys, unul dintre principalii furnizori de solutii si servicii informatice din Romania si membru al concernului austriac New Frontier Holding, anunta semnarea unui contract pentru implementarea unui sistem SAP ERP la cel mai important furnizor de solutii tehnologice pentru industria carnii din Romania – Ion Mos.

Prezenta pe pietele din Moldova, Ucraina, Rusia si China compania Ion Mos se afla in plin proces de expansiune, dorind sa investeasca intr-un sistem de management integrat al afacerilor care sa sustina atingerea obiectivelor de dezvoltare pe termen lung, sa asigure standardizarea proceselor de afaceri si sa sprijine definirea clara a unei traiectorii pentru evolutia viitoare a companiei.

Am decis sa alegem solutia SAP ERP oferita de Romsys in primul rand pentru suportul pe care ni-l ofera in definirea unei structuri coerente a proceselor de afaceri la nivelul intregii companii si in asigurarea unor puncte de control in etapele importante ale acestora. Rezultatul va fi cresterea nivelului de eficienta al activitatii si sporirea calitatii produselor si serviciilor pe care le oferim, a declarat Eugen Caragui, director executiv al companiei Ion Mos. La fel de importanta insa, a fost etapa de elaborare a proiectului si de propunere a unei solutii care sa raspunda integral specificului nostru ca organizatie si ca industrie, etapa in care expertiza oferita de specialistii si consultantii Romsys ne-a ajutat foarte mult, a adaugat dansul.

Printre principalele provocari intalnite in etapa de elaborare a proiectului a fost si integrarea noii solutii ERP cu aplicatia deja existenta, care gestioneaza procesele de productie ale companiei, astfel incat sistemul rezultat sa poata fi replicat cu usurinta pe viitor si la filialele Ion Mos din afara tarii.

Industria produselor din carne este una dintre industriile care se bucura de o evolutie pozitiva in ultima perioada. Ne bucuram sa constatam ca unul dintre cei mai importanti jucatori de pe aceasta piata a decis sa faca pasul urmator spre dezvoltare alegand o solutie ERP la standarde internationale, solutie a carei valoare depaseste 300 de mii de euro si care este capabila sa asigure evolutia pe termen lung a companiei, a declarat Radu Voicu, Chief Sales Officer Romsys.

Sistemul ERP de la compania Ion Mos va avea 50 de utilizatori si va include module specializate pentru management financiar si control, managementul stocurilor de materiale si managementul vanzarilor si al distributiei. Proiectul va fi finalizat intr-un interval de 6 luni cu o echipa de 20 de persoane, urmand ca investitia sa fie recuperata in aproximativ trei ani.

Despre Romsys
Creata in 1993, Romsys s-a impus in scurt timp drept unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii si servicii informatice, dovedind capacitate si experienta in conceperea si implementarea de solutii informatice si de comunicatii complexe, pe o gama variata de platforme software, hardware si de retea. Solutiile si serviciile Romsys sunt destinate in special sectoarelor: financiar – bancar si asigurari, telecomunicatii, industrie, utilitati, public si aparare. Solutiile de Infrastructura furnizate de Romsys ofera acoperire totala pe partea de networking, datacenter si securitate, precum si suport organizational bazat pe 15 puncte de prezenta nationala. Pentru mai multe informatii: www.romsys.ro.

La sfarsitul anului 2007, Romsys a fost preluata de catre New Frontier Holding, concern austriac a carui viziune este aceea de a crea prin achizitii unul din cele mai puternice grupuri de furnizori IT din Europa Centrala si de Est pentru clienti corporate si enterprise.

Despre Ion Mos
ION MOª® este lider de piata in Romania in solutii complete pentru industria carnii. Compania activeaza la nivel international avand reprezentante in Republica Moldova, Ucraina, Rusia si China.

Contact media:
Headline
Tudor Mircea
Mob: +40.726.727.638
E-mail: tudorm@headline.ro

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...